Çikolata, bisküvi, karamel denedim. Kesinlikle salted caramel almalısın.
1 ölçek için 200 ML su ile içiyorum ben direkt, sos şeklinde 1 kere denemiştim ama ölçüsünü hatırlamıyorum, yavaş yavaş su ekleyerek uygun kıvamı yakalamaya çalışabilirsin.Salted carameli nasıl yapıyorsun 18g a 15ML su ekledim sos için tuzadn karamel tadı gelmiyor.
Browni kullanıyorum tek kelimeyle mükemmel bir şey.
Sos olarak mı içerek mi?
hocam selam ben hiqdan cream of rice'ın düz çikolatalısının aldım yenmeyecek düzeyde tatlandırıcı kullanılmış, whey alacağım ama tatlandırıcısı yoğun olmayan bir aroma arıyorum önerebileceğiniz bir şey var mıBen çikolta fındık ın tatlandırıcısını kullanıyorum. Muhteşem, düz suyu bile nesquik gibi yapıyor. İnanılmaz iyi.
Wheyinde de aynı aromayı kullanıyolardır diye tahmin ederek öneriyorum.
Vanilya seviyorsan vanilyalı wheyi de iyi.
Sütlaç önermem alakası yok sütlaçla değişik bir şey olmuş.
Pirinç ununu migrostan veya herhangi marketten sade pirinç unu alıp yarım yarım koyabilirsin.hocam selam ben hiqdan cream of rice'ın düz çikolatalısının aldım yenmeyecek düzeyde tatlandırıcı kullanılmış, whey alacağım ama tatlandırıcısı yoğun olmayan bir aroma arıyorum önerebileceğiniz bir şey var mı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.