HIQ vs Bigjoy

Thundem

Hectopat
Katılım
31 Ekim 2020
Mesajlar
1.143
Çözümler
1
Arkadaşlar kreatin ve whey alacağım, Sepette Hiq hem 350₺ daha pahalı hem de shaker göndermiyor, BigJoy ise 350₺ daha uygun ve yanında Shaker gönderiyor. Hiq shaker olmadığı halde bir de 350₺ daha fazla vermeye değer midir? BigJoy ile aralarında kalite farkı var mıdır?
 
Hocam bazı kişiler BigJoy'u kötüleyip Alman hammaddesi diyerek HIQ övüyor, bu konu aklımı çeldi.
HIQ wheyler gayet iyi ürünler ama Alman hammadde falan değil zamanında her ürünlerinin üstüne ''Formulated in Germany'' yazdıkları için bu algıyı oluşturdular ama wheylerinde ya da amino asitlerinde böyle bir durum yok...

CFM WPI90 Izole whey de içeriyor ürün deniyor o yüzden tercih sebebi olabilir desem onda da oran verilmediği ve sorunca söylenmediği için mevzuata göre %1 bile koysanız bunu etikete yazabilecekleri için ben içerisinde bu hammaddenin %3-4 ten fazla olmadığını düşünüyorum... Yani ya 8 Nisandaki HIQ indirimini bekle ya da direk bigjoy al ki ben gene bigjoy alacaksan da 4-5 gün beklemeni onlarında bayram için %15 indirim yapacaklarını düşünüyorum.
 
Sitelerinde "İngiltere ve Hollanda ağırlıklı Avrupa'daki üreticilerden temin ediyoruz." yazıyor. Ham madde olarak kötü olduğunu düşünmüyorum.

Bigjoy en son Avrupa'lı volac firmasından alıyordu şu an Polonya'lı bir üreticiden alıyor firma ismi öğrenirsem yazarım buraya hocam, HIQ ile arasındaki fiyat farkına değmez bigjoy iyidir.

HIQ wheyler gayet iyi ürünler ama alman ham madde falan değil zamanında her ürünlerinin üstüne "formulated in Germany" yazdıkları için bu algıyı oluşturdular ama wheylerinde ya da amino asitlerinde böyle bir durum yok...

Çok güzel özetlemişsiniz bazı kerizler bu algı yüzünden her yere HIQ alman ham madde deyip kendilerini rezil ediyorlar halbuki HIQ hammaddeyi Amerikalı milk specialties firmasından alıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı