HIQ vs Scitec kreatin

KNT1

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar sorum yukarıda şu an HIQ %10 indirimde whey+kreatin 3000TL denk geliyor. Scitec ise 3500TL denk geliyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Scitec yalnızca wpc80 kullanıyor hiqda wpc80+wpi90 var. (Sayı büyüdükçe kalite artar 70-80-90 gibi.)
Üstelik hem fiyat daha uygun hem de kreatin veriyor yanına daha ne.
Peki hocam Konyadayım şimdi söylesem ne zaman gelir sizce birde HIQ için herkes overrated diyor nedeni nedir sizce?

Peki hocam Konyadayım şimdi söylesem ne zaman gelir sizce birde HIQ için herkes overrated diyor nedeni nedir sizce?
en geç çarşamba gelir bence.
Overrated demelerinin sebebi hiq en pahalı Türk markası, bu yüzden beklenti artıyor. Protein Tozunun kalitesini anlama gibi bir şansın yok. Dolayısıyla mecbur beyan edilen verilere bakacağız ya da laboratuvarda test ettireceğiz. Beyanlara bakıldığında en kalitelisi hiq sonra da hardline gözüküyor (Türk malı olarak)
Ancak diğer ürünlerini incelemedim kullanmadığım için. Pre workout, bcaa, citrulline gibi takviyelerin kalitesini kullandığınızda anlarsınız. İnsanlar rakiplerine göre daha fazla para vererek bunları hiq dan Alıp da bekledikleri performansı hissedemeyince overrated diyor olabilirler.

Bunu söyleyenlerin bir çoğu da takip ettikleri fitness influencerları hiq nun rakip markasının reklam yüzü diye söylüyor o da ayrı :D çoğunun bir şeyden haberi yok esasında

Bir de hiq çok şişiriyor kendinç yok efsanevi formül yok bilmem ne diye t man adında bir ürün çıkardı. İnceledim , hem rakiplerine göre çok pahalı hem de rakiplerine göre içeriği berbat. Yerlerde miktarlar. O ürünü rezalet mesela bedava olsa alınmaz.

En geç çarşamba gelir bence.
Overrated demelerinin sebebi HIQ en pahalı Türk markası, bu yüzden beklenti artıyor. Protein Tozunun kalitesini anlama gibi bir şansın yok. Dolayısıyla mecbur beyan edilen verilere bakacağız ya da laboratuvarda test ettireceğiz. Beyanlara bakıldığında en kalitelisi HIQ sonra da Hardline gözüküyor (Türk malı olarak)
Ancak diğer ürünlerini incelemedim kullanmadığım için. Pre workout, BCAA, citrulline gibi takviyelerin kalitesini kullandığınızda anlarsınız. İnsanlar rakiplerine göre daha fazla para vererek bunları HIQ'dan Alıp da bekledikleri performansı hissedemeyince overrated diyor olabilirler.

Bunu söyleyenlerin birçoğu da takip ettikleri fitness influencerları HIQ'nun rakip markasının reklam yüzü diye söylüyor o da ayrı :D çoğunun bir şeyden haberi yok esasında

O zaman hocam sizce ithal ürün daha iyi olmaz mı evet WPC90 yok belki de Scitec'de ama yurt dışında en fazla tercih edilen wheylerder biridir diye biliyorum. Ayrıca nutrade ve supplamentlerin kendi wheyi hakkında ne düşünüyorsunuz WPC90 var mı onlarda ya da olanlar hangisi ve son olarak olmasa bir şey olur mu biraz fazla oldu kusura bakmayın 🙏🙏🙏🙏

O zaman hocam sizce ithal ürün daha iyi olmaz mı evet WPC90 yok belki de Scitec'de ama yurt dışında en fazla tercih edilen wheylerder biridir diye biliyorum hocam peki nutrade ve supplamentlerin kendi wheyi hakkında ne düşünüyorsunuz WPC90 var mı onlarda ya da olanlar hangisi ve son olarak olmasa bir şey olur mu biraz fazla oldu kusura bakmayın 🙏🙏🙏🙏
Önemli değil ne kusuru.
Ya hocam açık konuşayım bence alayı faso fiso bunların en kral supplement bile hadi gittiniz weider optimum aldınız. Taş çatlasın %0.5-1 etki eder.
Dolayısıyla bana kalırsa hiç almayın. Hadi aldınız, çok da fark etmez yani aman wpi90 olmazsa olmaz, aman cfm ile üretilmeli yoksa içemem falan gereksiz şeyler. Burda önemli olan vereceğimiz para karşılığında en kaliteli malı almak o yüzden bunlardan bahsettim.
Scitec iyidir tabi ama gerek yok yani fazla para vermeye.
Supplementlerin kendi wheyi güvenilirdir alınır. Onda da yok wpi90 ama olmasın yani dediğim gibi en kralı olsa da bir şey değişmiyor sonuçta.
Nutrademiş grizzonemuş falan ne idüğü belirsiz markalar ve bu ürünler direkt sağlığımıza etki ettiği için ben önermiyorum.
Türk malı olarak supplementler , bigjoy, hardline , hiq harici kullanılmamalı bence.

Bunları influencerlar reklamını yapa yapa sanki önemli , olmazsa olmaz bir şeymiş gibi düşünüyoruz.
En dandik tavuk , en kral protein tozuna bin basar o paraya kaç kilo tavuk alırsın mesela.

Önemli değil ne kusuru.
Ya hocam açık konuşayım bence alayı faso fiso bunların en kral supplement bile hadi gittiniz weider optimum aldınız. Taş çatlasın %0.5-1 etki eder.
Dolayısıyla bana kalırsa hiç almayın. Hadi aldınız, çok da fark etmez yani aman wpi90 olmazsa olmaz, aman cfm ile üretilmeli yoksa içemem falan gereksiz şeyler. Burda önemli olan vereceğimiz para karşılığında en kaliteli malı almak o yüzden bunlardan bahsettim.
Scitec iyidir tabi ama gerek yok yani fazla para vermeye.
Supplementlerin kendi wheyi güvenilirdir alınır. Onda da yok wpi90 ama olmasın yani dediğim gibi en kralı olsa da bir şey değişmiyor sonuçta.
Nutrademiş grizzonemuş falan ne idüğü belirsiz markalar ve bu ürünler direkt sağlığımıza etki ettiği için ben önermiyorum.
Türk malı olarak supplementler , bigjoy, hardline , hiq harici kullanılmamalı bence.

Bunları influencerlar reklamını yapa yapa sanki önemli , olmazsa olmaz bir şeymiş gibi düşünüyoruz.
En dandik tavuk , en kral protein tozuna bin basar o paraya kaç kilo tavuk alırsın mesela.
O zaman hocam Whey+Kreatin alacağım için Hardline ve bigjoy şuan 3k sadece wheyi ondan dolayı onları elerim şuan Supplementlerin kendi Wheyi veya Scitec alacağım herhalde Hardlineda aslında çok iyi bu işi bayadır yapıyorlar dediğiniz gibi hepsi kaliteli marka bu 3 markadanda bir seçim yapabilirim sağolun hocam cevaplarınız için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı