HIQ vs Suplementler protein tozu

Daha fazla  
İndirimle ikisinin de fiyatı 2k oluyor. Hangi marka daha iyidir? Supplementler or HIQ
1734949913188.png
1734949934794.png

HIQ pek tercih ettiğim bir marka değil kişisel olarak.

Her aromanın protein oranı farklıdır biraz kimya bilgisi olan bilir. Kakao ile çilek aromasının verdiği proteinler farklıdır fakat laboratuvar testlerinde ne hikmetse bütün aromalar 23.4 gram protein içeriyor. Bana pek inandırıcı gelmiyor.

Ben olsam kaliteden ve deneyimden şaşmam, Supplementler seçerim. Deneyim ve kalite yanıltmaz.

HIQ pek tercih ettiğim bir marka değil kişisel olarak.

Her aromanın protein oranı farklıdır biraz kimya bilgisi olan bilir. Kakao ile çilek aromasının verdiği proteinler farklıdır fakat laboratuvar testlerinde ne hikmetse bütün aromalar 23.4 gram protein içeriyor. Bana pek inandırıcı gelmiyor.

Ben olsam kaliteden ve deneyimden şaşmam, supplementler seçerim. Deneyim ve kalite yanıltmaz.

Testo taylana sponsor oldukları için şey etmiştim, supplementlerin mocha aroması nasıldır?

Sponsor olan markalar ekstra güven vermiyor, Proteinocean gibi.

Tat kişiye özeldir fakat genel olarak markalar kurabiye aromasını iyi yapamaz. Kurabiye dışında siz ne seviyorsanız onu alın, herkesin damak zevki farklı.

Sponsor olan markalar ekstra güven vermiyor, Proteinocean gibi.

Tat kişiye özeldir fakat genel olarak markalar kurabiye aromasını iyi yapamaz. Kurabiye dışında siz ne seviyorsanız onu alın, herkesin damak zevki farklı.

Anladım teşekkürler, ben çiko seviyorum ama mocha da merak ediyorum acı mı olur yoksa çikodan daha mı iyidir? Kullanan biri yorumlasa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ocean kötü mü hocam?
Kişisel deneyim olarak söylüyorum, çoğu markanın çoğu ürününü kullandım. Şu ana kadar hiçbir sponsorlu, ünlü kişilerce alınması için 50 takla atılan ürünlerin iyi olduğunu görmedim. Ben kaliteden şaşmam. Kalite benim için Supplementler, BigJoy ve Protein7'nin belirli ürünleridir.

Üstüne bir de daha kaliteli ürünü daha ucuz fiyata alabilecekken, daha pahalı ve daha alt kalite Hardline ürünü almayı kesinlikle aklım almıyor. Türk malına destek gibi bir şey sanırım.

Kişisel deneyim olarak söylüyorum, çoğu markanın çoğu ürününü kullandım. Şu ana kadar hiçbir sponsorlu, ünlü kişilerce alınması için 50 takla atılan ürünlerin iyi olduğunu görmedim. Ben kaliteden şaşmam. Kalite benim için Supplementler, BigJoy ve Protein7'nin belirli ürünleridir.

Üstüne bir de daha kaliteli ürünü daha ucuz fiyata alabilecekken, daha pahalı ve daha alt kalite Hardline ürünü almayı kesinlikle aklım almıyor. Türk malına destek gibi bir şey sanırım.

Protein7'nin ürünlerinden örnek verebilir misiniz hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı