Hırsızlık yaptıktan sonra yakalanan gördünüz mü?

Fonksiyonlar

Hectopat
Makaleler
1
Çevremde eşyaları çalınanlar oluyor fakat o hırsızların yakalandığını hiç duymuyorum. Siz daha önce hiçbir hırsızın yakalandığını duydunuz mu? Siyasetten hariç.

Siz 35 kes hırsızlık yapan birisini salıp salıp durursanız olacaklar bu.

Son düzenleme:
Yanımdan hırsızın kaçtığını gördüm ancak bir şey yapmadım. Yapmama sebebim ise hırsız olduğunu bilmiyordum. Çocuğun peşinden koşan bir adam gördüm sadece. Ses çıkarsa yahut hırsız var dese flash'a dönüşürdüm muhtemelen.

Hocam alt binaya girdi yakalanmadı. Zamanında yıkamadan gelen halılarımızı çaldılar yine bulunmadı. Yazın karşı binaya giren hırsız suç üstü yapıldı ve gözümün önünde yakalandı.

Forumdan beykoz'dan yenimahalle tarafını bilen varsa belki iyi bilir. Mahallenin en pis hırsızı vardı, yaşı küçük diye her gün serbest bırakıyorlardı. İsim vermek istemiyorum, fakat A harfi ile başlıyordu. Bütün mahalleyi soymuştu. Şimdi cezaevinde diye biliyorum. Polis bile mahalleye gelirken kırmızı nokta diyordu mahalleye :)

Çevremde eşyaları çalınanlar oluyor fakat o hırsızların yakalandığını hiç duymuyorum. Siz daha önce hiçbir hırsızın yakalandığını duydunuz mu? Siyasetten hariç.

Siz 35 kes hırsızlık yapan birisini salıp salıp durursanız olacaklar bu.

Bizim arkadaşlar şimdi konuşmuyorum.

Kartımı bankamatikte unutunca birisi hesabımdan 1000 TL çekti. Dava açtım ve uzlaşmaya gidildi. Uzlaşmaya varılamadı ve şubat ayında ikinci davam var. O hapse girene kadar durmayacağım. Şubat ayında editlerim burayı.

Geçmiş olsun aga. Allah yardımcın olsun.

Gordum kucukken cips calarken yakalanmistim iyi ki yakalanmisim o korku bana yetti bir daha harama agzimi surmedim ama o zamanlar maddi durumumuz kotuydu canim cekiyordu simdi Allah'a sukur.
Hocam onlara hırsızlıkcık denebilir benim asıl kastettiklerim teknolojik alet, yüksek miktarda para vs.

Hocam alt binaya girdi yakalanmadı. Zamanında yıkamadan gelen halılarımızı çaldılar yine bulunmadı. Yazın karşı binaya giren hırsız suç üstü yapıldı ve gözümün önünde yakalandı.
Kaç güne salındı?

Forumdan beykoz'dan yenimahalle tarafını bilen varsa belki iyi bilir. Mahallenin en pis hırsızı vardı, yaşı küçük diye her gün serbest bırakıyorlardı. İsim vermek istemiyorum, fakat A harfi ile başlıyordu. Bütün mahalleyi soymuştu. Şimdi cezaevinde diye biliyorum. Polis bile mahalleye gelirken kırmızı nokta diyordu mahalleye :)
Çok kanser gerçekten bu yaşı küçük suçlular. Topuklu ayakkabıyla başını ezsen çocuk diye ekstra ceza alırsın canavardan farkları yok. Sadece hırsızlık yaptılar diye demiyorum bu hırsız tipler genelde yanında bıçakta taşıyor ve kaybedeceği bişey olmadığından keyfi tutarsa saplarda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı