Hırvatların Yükselişi

Yorumlar için teşekkürler.

Bilmiyorum ben turnuva boyunca TRT Spor'daki kadrolu ikili Ersin Düzen ve Mustafa Doğan'dan oldukça memnun kaldım. Hem efendiler, hem de güzel konuşuyorlar.

Özellikle Düzen, duruşuyla, konuşma tarzıyla şu ana kadar gördüğüm en iyi sunucu ve yorumculardan bir tanesi, hatta en iyisi bile demek mümkün.

Size negatif gelen şey neydi anlamadım açıkçası. Saygı duymak lazım. Umarız belki son 2 maç boyunca bu ikiliye bakışınız değişir.

@yhenn

Yorumlar için teşekkürler.

Bilmiyorum ben turnuva boyunca TRT Spor'daki kadrolu ikili Ersin Düzen ve Mustafa Doğan'dan oldukça memnun kaldım. Hem efendiler, hem de güzel konuşuyorlar.

Özellikle Düzen, duruşuyla, konuşma tarzıyla şu ana kadar gördüğüm en iyi sunucu ve yorumculardan bir tanesi, hatta en iyisi bile demek mümkün.

Size negatif gelen şey neydi anlamadım açıkçası. Saygı duymak lazım. Umarız belki son 2 maç boyunca bu ikiliye bakışınız değişir.

@yhenn
Levent Özçelik de fena sayılmaz ama şu futbolcuların isimlerini telaffuz ederken saçmalamasına sinir oluyorum. Yalnız değilim biliyorum.

@Ahmet E. 2-0'dan 2-3 yaptığımız maç 2008 Avrupa Şampiyonası Çek Cumhuriyeti maçıydı. Dünya kupasını 3.'lüğü 2002 yılında ev sahibi Güney Koreyi 2-3 yenerek elde etmiştik mi maç 2-0'da 2-3 olmadı :) Hırvatlara karşı kazandığımız maç ise 2008 Avrupa Şampiyonası çeyrek finaliydi ve 120 dakikası 1-1 eşitlikle tamamlanıp penaltılarla tur atmıştık.

Fransa'nın oynadığı maçları izlerken hiç keyif almadım. Tüm maçları 1-2 farkla bitiyor. Tamam Hırvatistan da öyle ama tempoyu yüksek tutuyorlar ve maçın her anında gol olabileceğini hissettiriyor insana. Umarım kupayı Hırvatistan alır ve 4 milyonluk bir ülkenin nasıl tarih yazdığını görür bütün dünya. Fransa, Belçika maçında golü bulduktan sonra direkt katı savunma yaptı. Giroud'ya bakıyorum, adam defansif orta saha rolü üstlenmiş resmen. Gerçekten keyif vermediler. Ayrıca Peter Schmeichel'ın, oğlu Kasper'in kurtardığı penaltılardaki sevincini gördükten sonra Danimarka'nın elenmesine çok derinden üzüldüm. Allah'tan Rakitic penaltıyı atıp turu getirdi. Yoksa Modric çoktan istenmeyen adam ilan edilmişti ülkede. Galiba forumdaki bin küsür mesajımda en uzunu bu oldu :D.

Futbolun orta sahada kazanılan bir oyun olduğu kanıtlanmış oldu. Hırvatlar tartışmasız en iyi orta sahaya sahip. Modric zaten tek başıma harikalar yaratıyor, yanına Rakitic ve Brozovic'i koyunca mis gibi oluyor. Önlerinde Mandzukic gibi bir forvet ve arkada 150 milyonluk Vida :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı