5 577275 Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 3 1 Eylül 2023 #1 Hisse senedi hesabı açmak için bir yerde çalışmak gerekiyor mu? Çünkü garantiden açmaya çalışıyorum öğrenci şıkkı yok.
Hisse senedi hesabı açmak için bir yerde çalışmak gerekiyor mu? Çünkü garantiden açmaya çalışıyorum öğrenci şıkkı yok.
VP67 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.413 Çözümler 19 1 Eylül 2023 #2 Çalışmana gerek yok. Uygunluk testi yapıyorsun, sonra hesabı açıyorsun. YouTube'da garanti mobil yatırım hesabı açma şeklinde arat illaki vardır. Artı 0 Eksi
Çalışmana gerek yok. Uygunluk testi yapıyorsun, sonra hesabı açıyorsun. YouTube'da garanti mobil yatırım hesabı açma şeklinde arat illaki vardır.
Lime_a Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.377 Çözümler 7 1 Eylül 2023 #3 bilanço ve gelir tablosu okumayı biliyorsan, finansal oranlardan anlıyorsan: yatırım amaçlı girebilirsin borsaya, spekülasyon (al-sat) amaçlı girersen seni üzerler.. Yatırım sabır işidir beklemeyi bilmelisin. Artı 0 Eksi
bilanço ve gelir tablosu okumayı biliyorsan, finansal oranlardan anlıyorsan: yatırım amaçlı girebilirsin borsaya, spekülasyon (al-sat) amaçlı girersen seni üzerler.. Yatırım sabır işidir beklemeyi bilmelisin.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.047 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #4 577275 dedi: Hisse senedi hesabı açmak için bir yerde çalışmak gerekiyor mu? Çünkü garantiden açmaya çalışıyorum öğrenci şıkkı yok. Genişletmek için tıkla... Hocam veliniz ile bankaya gidip hesap açtırabiliyorsunuz. Tabi bu Akbank'ta geçerli. Ama halka arz alarak başla. Tutup da değişik firmalardan alma. Son düzenleme: 1 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
577275 dedi: Hisse senedi hesabı açmak için bir yerde çalışmak gerekiyor mu? Çünkü garantiden açmaya çalışıyorum öğrenci şıkkı yok. Genişletmek için tıkla... Hocam veliniz ile bankaya gidip hesap açtırabiliyorsunuz. Tabi bu Akbank'ta geçerli. Ama halka arz alarak başla. Tutup da değişik firmalardan alma.
almora9 Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #5 577275 dedi: Hisse senedi hesabı açmak için bir yerde çalışmak gerekiyor mu? Çünkü garantiden açmaya çalışıyorum öğrenci şıkkı yok. Genişletmek için tıkla... hisse senedi hesabı diye bişey yok. yatırım hesabı var. ordan hisse senedi alış satış yapıyorsun. Artı 0 Eksi
577275 dedi: Hisse senedi hesabı açmak için bir yerde çalışmak gerekiyor mu? Çünkü garantiden açmaya çalışıyorum öğrenci şıkkı yok. Genişletmek için tıkla... hisse senedi hesabı diye bişey yok. yatırım hesabı var. ordan hisse senedi alış satış yapıyorsun.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.812 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 5 Eylül 2023 #6 Hayır gerekmiyor. Artı 0 Eksi