Hisseli tapulu arsaya frefabrik ev yapmak yasak mı?

Ahmetiweii3

Picopat
Merhaba, Çatalca yazlık mahallesinde bir arsa alacağız üstüne frefabrik ev yapacağız ancak devletin gelip yıkmasından korkuyoruz. Hisseli tapulu bir arsaya yapı yapmak yasak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Çatalcadaki köylerin birçoğu imara kapalı. Prefabrik yaparsanız yıkmazlar. Babamın arsası var tarla olarak geçiyor, oraya prefabrik yaptı ve bir şey olmadı. Köyün adını unuttum fakat Çatalcalı mübadil Türklerin olduğu köy. Prefabriği oradaki muhtara bildirirseniz sizin için iyi olur.

Hocam Çatalca'daki köylerin birçoğu imara kapalı. Prefabrik yaparsanız yıkmazlar. Babamın arsası var tarla olarak geçiyor, oraya prefabrik yaptı ve bir şey olmadı. Köyün adını unuttum fakat Çatalca'lı mübadil türklerin olduğu köy. Prefabriği oradaki muhtara bildirirseniz sizin için iyi olur.

Hallaçlı mahallesindeki tüm evler yıkılmış ancak hazineye ait olduğu içindir bence.

Yok hocam orada imara açık değil ondan yıkıyorlar ama dediğiniz de olabilir.

Köyün yerlilerine sorduğumda hazineye ait olduğu için yıkıldığını söylediler. Benim eniştemde çiftlik köyde kaçak olarak müstakil yapmıştı 2 sene oldu devletten bir ses yok, bizde bu hafta inşaata başladık umarım yıkılmaz.

Köyün yerlilerine sorduğumda hazineye ait olduğu için yıkıldığını söylediler. Benim eniştemde çiftlik köyde kaçak olarak müstakil yapmıştı 2 sene oldu devletten bir ses yok, bizde bu hafta inşaata başladık umarım yıkılmaz.
Hocam büyük ihtimal yıkarlar bildirseniz iyi olur hazine konusunu hiç bilmiyorum köylüler ne derse o doğrudur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı