Hitachi 1 TB ses sorunu

Ya arkadaş herşeyde zenginlerin olmasın.Daha hızlı uzun ömürlü erişim hızı vs evo modelinden daha üstünse aradaki 200 lira gözüme gelmez ;)

Bende sata 2 de kullanıyorum. SSD bu hali ile hızlı eğer sata 3 olsaydı çoşacaktı. Eğer sata 2 de kullanıcak isen hiç 850 Pro alma Samsung 850 Evo al. eya Ocz trion 100 veya Kingston HyperX Fury. Yani Sata 2 de her hangi bir markanın üst seviyesini kullanıcak isen yazık edersin. Giriş seviyesi bir model alabilirsin dediklerim her marka içinde giriş seviyesi.

Aslında aklımda Sata 3 ve Usb 3.0 gibi özelliklere sahip anakart da almayı planlıyorum ne diyorsun mehmet bey?

Da o tür anakartlar'dan bulamadım çogu benimki gibi h61 yongası ve istedigim özellikler yok

Şimdilik iadere ediceksin.
Sen ne yap biliyormusun. Elindekilerin hiç biri atıyorum işe yaramıyor. Sen ilk önce SSD ve HDD al. Sonra ekran kartı alıp dar boğaz olsada biraz idaere et. Sonra kasa ve psu al güzelinden ve 600 watt civarı garanti olsun. En son DDR4 8GB ram al. RAM bir köşede dursun en son da H110 çipsetli ana kart ve G4400 al al sana bilgisayar. Sonra işlemciyi İ5 mi yaparsın İ7 mi yaparsın o sana kalmış. En sona bırakacağın parçalar RAM, işlemci, anakart olsun. Bundan önceki parçaları aldıktan sonra bunlarıda alıp önceden aldıklarını kullanıp yeni pcn olmuş olur. Önceki parçalarıda sat gitsin ondan artık bir şey olmaz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı