Hitachi HDD alınır mı?

Bütçe
2000

HappyCetin

Decapat
SSD veya HDD modeli
HITACHI HDS723020BLA642
Anakart
ASUS Prime B550M-K
Selam arkadaşlar, elimdeki video ve fotoğrafları bulundurduğum 1 TB'lık hard diskim bozuldu. Bende şu anda yeni bir tane almak zorunda kalıyorum. Sarı sitede aşağıdaki ilanı gördüm. Bu hard diski alsam benim işimi görür mü? Adam 2 bine verebileceğini söylüyor fiyatı iyi midir ve okuma yazma hızı nasıldır? Hitachi Deskstar 7K3000 - HDS723020BLA642 - 2 TB

Dosya Ekleri

• 1769081370545.png
    1769081370545.png
    311,3 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar, elimdeki video ve fotoğrafları bulundurduğum 1 TB'lık hard diskim bozuldu. Bende şu anda yeni bir tane almak zorunda kalıyorum. Sarı sitede aşağıdaki ilanı gördüm. Bu hard diski alsam benim işimi görür mü? Adam 2 bine verebileceğini söylüyor fiyatı iyi midir ve okuma yazma hızı nasıldır? Hitachi deskstar 7K3000 - hDS723020bla642 - 2 TB

Alacağın HDD fotoğraftakiyse yanlış görmediysem 2012 model çok eski okuma yazma hızı ortalama 70-120 oluyor, yavaş ve pahalı. Kullanırken hızı aniden kblere kadar düşer. Sağlığının mükemmel olması durumu değiştirmez.

Alacağın HDD fotoğraftakiyse yanlış görmediysem 2012 model çok eski okuma yazma hızı ortalama 70-120 oluyor, yavaş ve pahalı. Kullanırken hızı aniden kblere kadar düşer. Sağlığının mükemmel olması durumu değiştirmez.
Aktif olarak kullanılmamış. Okuma yazma hızlarının düştüğünü sanmıyorum bundan dolayı.

Aktif olarak kullanılmamış. Okuma yazma hızlarının düştüğünü sanmıyorum bundan dolayı.

Bende de aynı marka aynı yıl üretimli var depodan bulduydum 1 aydan az kullanılmış ve sağlığı mükemmel, okuma yazma hızı 75 civarı dosya atarken 30 MB'lara, kblere kadar düşüyor.

Söylenene göre bir bankada kurumsal bilgisayarda kullanılmış ve sökülmüş. Ama ne zaman ve ne kadar süreyle kullanıldığı bilinmiyor.

Sağlıklı gibi duruyor, alınır.
Daha yakın bir konumda Seagate Barracuda 2 TB Modelini buldum. Bu disk hakkında bilginiz var ise öğrenebilir miyim? Seagate'i almalı mıyım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı