Hitachi HDD ölmüş mü?

mehmet üzer

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
RX 7700 XT 12GB
16GB 3200 MHZ RAM
PRIME B550M-K ANAKART
Arkadaşlar elimde Hitachi marka bir HDD var içine attığım videoları açmaya çalışıyorum. Resmen 5 6 dk bekletip hala videoyu açamıyor çok yavşa çalışıyor. Dosya geçişleri falan rezalet HD tune testine koyuyorum. 3 sn test yapıyor sonra bir anda test duruyor ve görev yöneticinde HDD kullanımı 0'a düşüyor. Aynı model HDD'den bir tane daha var o testi gayet başarılı geçti.
Aynı disk hızlı olan.

1751463046371.png

Bu da videoları attığım yavaş olan.

1751463177735.png

Hard disk öldü mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
CrystalDiskInfo kullanarak tekrar fotoğraf atar mısınız?

Arkadaşlar elimde Hitachi marka bir HDD var içine attığım videoları açmaya çalışıyorum. Resmen 5 6 dk bekletip hala videoyu açamıyor çok yavşa çalışıyor. Dosya geçişleri falan rezalet HD tune testine koyuyorum. 3 sn test yapıyor sonra bir anda test duruyor ve görev yöneticinde HDD kullanımı 0'a düşüyor. Aynı model HDD'den bir tane daha var o testi gayet başarılı geçti.
Aynı disk hızlı olan.

Eki Görüntüle 2525842

Bu da videoları attığım yavaş olan.

Eki Görüntüle 2525847

Hard disk öldü mü?

CrystalDiskInfo indirip sağlık durumuna bakın

Sonuç bu içindeki videoları nasıl daha kolay ulaşılabilir hale getirebilirim.

1751477641762.png

Bu arada bir şey fark ettim hard diskin 83 saat kullanıldığı yazıyor ben bununla aynı modelden bir HDD daha almıştım o HDD'nin çalışma süresi 4500 küsur saat iken bu neden 83 saat demeye başladı aniden?

Son düzenleme:
Sonuç bu içindeki videoları nasıl daha kolay ulaşılabilir hale getirebilirim.

Eki Görüntüle 2526095

Bu arada bir şey fark ettim hard diskin 83 saat kullanıldığı yazıyor ben bununla aynı modelden bir HDD daha almıştım o HDD'nin çalışma süresi 4500 küsur saat iken bu neden 83 saat demeye başladı aniden?

Reallocated değeri fazla, bekleyen sektörlerde var. İçinde önemli verileriniz varsa hemen alın o diskten hocam. Şimdi yavaş açılıyorsa ileride hiç açılmayabilir dosyalar. Verilerinizi aktardiktan sonra Low level format atın bakalım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı