HITMAN 1 ile beraber HITMAN 2 GOTY alınmalı mı?

• Konuyu başlatan Spoop
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 4.797
Yukarıda bahsettiğim 9,60 liralık DLC içeriği için Steam sayfasında yazan şu:

Yani Epic veya Steam üzerinde mevcut olan HITMAN GOTY içeriğinin tamamını HITMAN 2'ye monte ediyor. Ben de alıp almama konusunda kararsız kaldım. İkisi bir arada derli toplu, Steam başarımları var ve Epic istemci program iğrenç olduğu için 9,60 lira için değeceğini düşünerek aldım. Yukarıdaki açıklamayı dikkate alın bence.
Benimde Epic'de var fakat o leş launcheri kullanmamak için 10TL gerçekten verilir.

Benimde Epic'de var fakat o leş launcheri kullanmamak için 10TL gerçekten verilir.
Epic Launcher kaynaklı sebepler:
- Çok hantal çalışması ve azıcık yoğunlukta çökmesi.
- Çok berbat bir arayüze sahip olması.
- Rakibinde olan pek çok özelliğin olmaması. (Otomatik oyun yedeği, başarımlar, indirmelerin kolaylığı***)

*** Geçenlerde şu 60 liralık indirim kuponunu 80 liraya düşen Crysis Remastered üzerinde kullanıp ilk kez Epic'e para ödemiş oldum. Ancak bir kısmını indirdikten sonra bilgisayarı kapatmak mecburiyetinde kaldım. Daha sonra indirme devam etmedi. Merak ettim niye böyle oldu diye. Tekrar denedim acaba daha sonra kaldığı yerden devam ediyor mu diye. Ancak hep sil baştan indirmeye kalktı. Sinirlenip oyunu iade ettim. Yani sadece beleş içeriklerle dolu ve bu rezil rüsva istemciyi geliştirmedikleri sürece asla para yedirmem onlara.

Epic Launcher kaynaklı sebepler:
- Çok hantal çalışması ve azıcık yoğunlukta çökmesi.
- Çok berbat bir arayüze sahip olması.
- Rakibinde olan pek çok özelliğin olmaması. (Otomatik oyun yedeği, başarımlar, indirmelerin kolaylığı***)

*** Geçenlerde şu 60 liralık indirim kuponunu 80 liraya düşen Crysis Remastered üzerinde kullanıp ilk kez Epic'e para ödemiş oldum. Ancak bir kısmını indirdikten sonra bilgisayarı kapatmak mecburiyetinde kaldım. Daha sonra indirme devam etmedi. Merak ettim niye böyle oldu diye. Tekrar denedim acaba daha sonra kaldığı yerden devam ediyor mu diye. Ancak hep sil baştan indirmeye kalktı. Sinirlenip oyunu iade ettim. Yani sadece beleş içeriklerle dolu ve bu rezil rüsva istemciyi geliştirmedikleri sürece asla para yedirmem onlara.

Çok teşekkür ederim gerçekten aklımdaki sorulara cevap buldum ama bir sıkıntı var steamdan bir bütün olarak alırsam oyunu Hitman 1 ve Hitman 2 karışık olacak ve Türkçe yamayı kullanamıyacağım sanırım doğru değil mi?

Çok teşekkür ederim gerçekten aklımdaki sorulara cevap buldum ama bir sıkıntı var steamdan bir bütün olarak alırsam oyunu Hitman 1 ve Hitman 2 karışık olacak ve Türkçe yamayı kullanamıyacağım sanırım doğru değil mi?
O konu hakkında bilgim yok maalesef. Genelde Türkçe yama arayışında olmam çünkü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı