Hitman 1 ve 2 istediğimiz gibi oynanabilir mi?

MightySeja

Hectopat
Katılım
27 Ocak 2021
Mesajlar
99
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar sorum şu Hitman Absulation gibi hedeflerimizi kafamıza göre öldürebiliyor muyuz?

Mesela Hitman 1 ve 2'de 1 görevde sana 5-6 seçenek sunuyor işte zehirle, yakala elektrik ver, tuzak kur, yemeğine ilaç kat ama bunları yaparken belli bir yolu izlemek zorundayız mesela zehirlemek için önce depoya iniyoruz oradan aşçı öldürüyoruz kıyafetini alıyoruz sonra zehir buluyoruz yukarı çıkıyoruz yemeğini pişirip servis ediyoruz. Ben böyle oynayınca sanki film izler gibi oluyor sıkılıyorum bu yüzden çoğu hikayeli oyunu oynayamıyorum ama gizlilik temalı oyunlarda kendimi daha bir özgür hissettiğim için oynayabiliyorum. Hitman Absulation bu açıdan güzeldi ıvır zıvırla uğraşmadan direkt kıstırıp sıkıyordum kafalarına.

Hitman 1-2'de de bu şekilde asla oyunun verdiği şeylere tabii kalmadan bir yerde kıstırıp öldürüp kaçabilir miyim yoksa illa o bana verdiği 5-6 seçenekten biriyle mi yapmak zorundayım?
 
Biraz zaman geçmiş ama denk geldi yazayım dedim. Oyun seni serbest bırakıyor istediğin gibi ilerleyebilirsin. Dediğin mantık şu şekilde var. Bir yerde ipucu çıkıyor. O ipucunu takip et dersen dediğin gibi sana şuraya git elbise al buraya git zehir al şeklinde yönlendiriyor. Ama takip etsen dahi bunları yapmak zorunda değilsin. Ben oynarken hiçbir ipucuyla ilgilenmedim. Kendim etrafı keşfederek ilerledim. Bence de bu şekilde daha zevkli.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı