Hitman 2 aldıktan sonra DLC'ler alınır mı?

beyemirs

Hectopat
Makaleler
1
Oyun bugün ücretsiz oldu aldım ben ama galiba bazı bölümler DLC istiyor. tam bilmiyorum ben oyunu ,kütüphaneme ekledim yarın da Gold Edition alacağım bir sorun olur mu?
Ya da ben oyunu yarın sabah yüklesem yükledikten sonra bu paketi alırsam bir sorun olur mu?

1633035972019.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun bugün ücretsiz oldu aldım ben ama galiba bazı bölümler DLC istiyor. Tam bilmiyorum ben oyunu, kütüphaneme ekledim yarın da Gold Edition alacağım bir sorun olur mu?
Ya da ben oyunu yarın sabah yüklesem yükledikten sonra bu paketi alırsam bir sorun olur mu?

Eki Görüntüle 1177471

Bütün Hitman'leri bitirdim bunları alman gerek çok saçma DLC halinde oyundaki bölümleri satıyorlar almazsan sadece ilk bölümü oynayabilirsin.

Kesinlikle alınmalı yoksa çoğu bölüm eksik kalıyor. Zaten esas oyun ücretsizdi diye hatırlıyorum. Demo tadında bir deneyim sunuyor. Oyunun tamamını oynamak için gerekli olan DLC'ler indirime sokulmuş.

Ayrıca, ilk oyunu almadıysanız veya oynamadıysanız HITMAN™ - GOTY Legacy Pack isimli DLC'yi almanızı şiddetle tavsiye ederim. Bu DLC ilk HITMAN oyununun tüm bölümlerini ikinci oyunun içine ekliyor. Yani iki oyuna birden sahip olmuş oluyorsunuz. İlk oyun varsa bile almak mantıklı. Şu an sadece 8 lira fiyatı var.

Bu paket, 1. Sezondaki tüm yenilenmiş mekânları, görevleri ve Yılın Oyunu Yükseltmesi'ni içeren tam Arşiv Paketi'dir.

Bu paketin içindekiler:
- 1. Sezonun tüm içeriği
- Sıfır Numaralı Hasta Bonus operasyonu
- 3 adet Temalı Yükseliş Kontratı
- 3 adet ekstra Kıyafet
- 3 adet ekstra Silah

HITMAN™ 2'nin tüm yenilenmiş içeriklerinin keyfini 1. Sezon içerisinde çıkarın. HITMAN™ 2 içeriğinde ve 1. Sezon mekânlarında kilidi açılan öğeler, birbirleri arasında kullanılabilir.

Kesinlikle alınmalı yoksa çoğu bölüm eksik kalıyor. Zaten esas oyun ücretsizdi diye hatırlıyorum. Demo tadında bir deneyim sunuyor. Oyunun tamamını oynamak için gerekli olan DLC'ler indirime sokulmuş.

Ayrıca, ilk oyunu almadıysanız veya oynamadıysanız HITMAN™ - GOTY Legacy Pack isimli DLC'yi almanızı şiddetle tavsiye ederim. Bu DLC ilk HITMAN oyununun tüm bölümlerini ikinci oyunun içine ekliyor. Yani iki oyuna birden sahip olmuş oluyorsunuz. İlk oyun varsa bile almak mantıklı. Şu an sadece 8 lira fiyatı var.
Gold Edition almam yeterli olur mu ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı