Çözüm Hitman 3 başlatıcıda çöküyor

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Moderatör arkadaşların "çözüm" ön eki getirmesini rica ediyorum, ben yapamadım çünkü.

Bu firmaların orijinal oyunlarda dahi bizi sorunlarla baş başa bırakmaları can sıkıcı olmaya başladı ama bu başka bir konu.

Eğer Hitman 3 başlatıcıda hiçbir hata vermeden çöküyorsa yapmanız gereken şey çok basit. Oyunun başlatma seçeneklerine -SKIP_LAUNCHER yazıyorsunuz bu kadar. Good luck forty-seven.

Son düzenleyen: Moderatör:
Moderasyon ekibindeki canım hocalarım, neden -SKIP_LAUNCHER olan argümanı kendi keyfinize göre -skıp_launcher olarak düzelttiğinizi sorabilir miyim?

Bu mesaj bir çözümü açıklıyor, eğer kişi harflerin küçük halini kopyala-yapıştır yaparsa muhtemelen küçük ı harfinden yine bir çözüme ulaşamayacak.

"Çözüm" ön eki de gelmemiş, adamlar gidip sadece "Good luck forty-seven." kısmının başını küçük bırakıp yayınlamışlar şaka gibi Noktadan sonra büyük başlanır diye biliyordum ama.. Neyse olur böyle şeyler, raporlarsak düzelir umarım.

Bana komik ve bir o kadar da "epik" gelen şey şimdi bu mesajı düzenleyen moderatöre sorsak "Mesajı düzgün hale getirdim." der. Ahahahah.
Benzer sorun Game Pass'te oynarken başıma geldi launcherde ayarlar kısmına basınca çöküyordu ama oyna tuşuna basınca açılıyordu sorunsuz.
Ya böyle bir şey yaşanması bile trajik gerçekten. Oyuna para veriyorsunuz sonra da gidip sorunlarla uğraşıyorsunuz Benim bunun çözümünü bulmam bir 10 dakikamı almıştı ve çözümü bulduğum yer bir Reddit postunun yorumuydu, üstelik baya da alttaydı.

Umarım sorunu yaşayanlar yararlanır buradan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…