Hitman 3 Game Pass için yama var mı?

Korsan için elimde bir tane var Game Pass üzerinden çalıştıramamıştım.

3.10.0 sürümü ile uyumlu galiba Steam versiyonunu 3.10.0 sürümüne düşürebilirseniz çalışır diye tahmin ediyorum.

Hayır yapmışlardı. Fakat IO Int. İsteği üzerine kaldırmak durumunda kaldılar. Discord sunucularında duyurusunu yapmışlardı.

Yayınladıkları duyuruyu buldum buyurun.

1678961864028.png

6 Haziran tarihinde kaldırılmış.

Son düzenleme:
Korsan için elimde bir tane var Game Pass üzerinden çalıştıramamıştım.

3.10.0 sürümü ile uyumlu galiba Steam versiyonunu 3.10.0 sürümüne düşürebilirseniz çalışır diye tahmin ediyorum.

Hayır yapmışlardı. Fakat IO ınt. İsteği üzerine kaldırmak durumunda kaldılar. Discord sunucularında duyurusunu yapmışlardı.

Yayınladıkları duyuruyu buldum buyurun.

Eki Görüntüle 1703366

6 Haziran tarihinde kaldırılmış.

Niye böyle şeyleri engelliyorlar arkadaş anlamak zor hem yapmıyorlar hem yapana sıkıntı çıkarıyorlar. Gidip Arapça yapıyorlar aksanlı Arapça koyuyorlar Türkçe yi koymuyorlar. Bu Olay'ın korsanla alakası yok artık. Korsanla olsaydı Rusça'nın hiç olmaması lazımdı bütün crack grupları Rus neredeyse.
Aynı haltı Rockstar Games de yaptı. Daha önceki oyununda yani Hitman absolotion da direkt kendisinden Türkçe alt yazı ve arayüz vardı.

Niye böyle şeyleri engelliyorlar arkadaş anlamak zor hem yapmıyorlar hem yapana sıkıntı çıkarıyorlar. Gidip Arapça yapıyorlar aksanlı Arapça koyuyorlar Türkçe yi koymuyorlar. Bu Olay'ın korsanla alakası yok artık. Korsanla olsaydı Rusça'nın hiç olmaması lazımdı bütün crack grupları Rus neredeyse.
Aynı haltı Rockstar Games de yaptı. Daha önceki oyununda yani Hitman absolotion da direkt kendisinden Türkçe alt yazı ve arayüz vardı.

IO ınt. İstanbul'da yeni bir stüdyo açtı belki resmi olarak Türkçe alt yazı getirebilirler. Belkide getirme düşünceleri olduğu için kaldırmalarını talep ettiler.

IO ınt. İstanbul'da yeni bir stüdyo açtı belki resmi olarak Türkçe alt yazı getirebilirler. Belkide getirme düşünceleri olduğu için kaldırmalarını talep ettiler.

Hiç sanmam. Öyle olur umarım ama sanmıyorum. Bence onunla alakası yok Rockstar da kaldırdı işlerine gelmiyor herhalde. Rockstar oyunçeviri'nin yaptığı yıllar önceki Mafia 2 yamasını da kaldırtmıştı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı