Hitman 3'te "0xc0000142" hatası

İşletim sistemi
Windows 11

Odidy

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 Gb
Ekran kartı
AMD Radeon RX 6500 XT
Anakart
PRO H610M-E DDR4 (MS-7D48)
İşlemci
Model 12th Gen Intel(R) Core(TM) i3-12100F
Korsan Hitman 3 indirdim kurdum fakat başlatırken "uygulama düzgün başlatılamadı 0xc0000142'' hatası alıyorum. Uyumsuzluk giderme, driver güncelleme falan yaptım düzelmedi ve Process Monitor ile rapor oluşturamıyorum.

Microsoft .NET Framework bileşenini yüklemeniz gerekiyor hocam Microsoft'un kendi sitesinden yükleyebilirsiniz. Eğer yüklüyse silip güncel sürümünü yükleyin. Sorun çözülürse çözüldü olarak işaretlemeyi unutmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft .NET Framework bileşenini yüklemeniz gerekiyor hocam Microsoft'un kendi sitesinden yükleyebilirsiniz. Eğer Yüklüyse Silip Güncel Sürümünü yükleyin. Sorun çözülürse çözüldü olarak işaretlemeyi unutmayın.

Zaten yüklü dedi. Sonra Denetim Masası'na girip Microsoft .NET Framework 4.0 yazan bir şey vardı onu sildim, tekrar setupu çalıştırdım. Yine zaten yüklü dedi tam olarak nereden silebileceğimi biliyor musun?

Adam bana korsan oyun al demedi kanka. Sorunum var sorunuma yardımcı olmaya çalışıyor. Ne yapsın linç mi etsin sen nasıl korsan oyun indirirsin diye?

Microsoft .NET Framework 4.5 bu işletim sisteminin zaten bir parçası. .NET Framework 4.5 yeniden dağıtılabilir paketini yüklemeniz gerekmiyor.

Bu bilgisayarda aynı veya daha yüksek bir .NET Framework 4.5 sürümü zaten yüklü.

Bunu yazıyor.

Bu bileşeni yükleyin eğer olmazsa Windows+r yapıp MSConfig'e girin. Orada DirectX sürümü yazar. Onu bana söyleyebilir misiniz?

Bu bileşeni yükleyin eğer olmazsa Windows+r yapıp MSConfig'e girin. Orada DirectX sürümü yazar. Onu bana söyleyebilir misiniz?
Directx sürümüm 12 Verdiğin dosyayı indirdim çalıştırdım zaten indirmişim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı