Microsoft .NET Framework bileşenini yüklemeniz gerekiyor hocam Microsoft'un kendi sitesinden yükleyebilirsiniz. Eğer yüklüyse silip güncel sürümünü yükleyin. Sorun çözülürse çözüldü olarak işaretlemeyi unutmayın.
Microsoft .NET Framework bileşenini yüklemeniz gerekiyor hocam Microsoft'un kendi sitesinden yükleyebilirsiniz. Eğer Yüklüyse Silip Güncel Sürümünü yükleyin. Sorun çözülürse çözüldü olarak işaretlemeyi unutmayın.
Zaten yüklü dedi. Sonra Denetim Masası'na girip Microsoft .NET Framework 4.0 yazan bir şey vardı onu sildim, tekrar setupu çalıştırdım. Yine zaten yüklü dedi tam olarak nereden silebileceğimi biliyor musun?
Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir Paketleri, Visual Studio 2015 kullanılarak oluşturulan C++ uygulamalarını çalıştırmak için gereken çalışma zamanı bileşenlerini yükler.
www.microsoft.com
Bu bileşeni yükleyin eğer olmazsa Windows+r yapıp MSConfig'e girin. Orada DirectX sürümü yazar. Onu bana söyleyebilir misiniz?
Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir Paketleri, Visual Studio 2015 kullanılarak oluşturulan C++ uygulamalarını çalıştırmak için gereken çalışma zamanı bileşenlerini yükler.
www.microsoft.com
Bu bileşeni yükleyin eğer olmazsa Windows+r yapıp MSConfig'e girin. Orada DirectX sürümü yazar. Onu bana söyleyebilir misiniz?