Hitman 5 Yanıt Vermiyor

ICCels

Hectopat
Daha fazla  
Abi dün 2 saat torrentten hitman absolutionu kurmaya çalıştım. Kuruldu sonra oyuna girdim oynamaya başladım sonra terminus bolumune kadar geldim sonra oyun kapanmaya başladı her şeyi denedim steam falan var zaten kısayol yapmayı denedim hiçbir şey olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tek o oyunda mı sorun oluyor ? Oyunu korsan oynuyorsun sanırım. Korsan oyunlarda sorun bir çok şeyden kaynaklanabilir. Kullandığın İSO, güvenlik yazılımı engellemesi, oynun güncel olmaması gibi. Korsan kullanmayın, kullanacaksanız da oyunun güncellemesi var mı diye kontrol edin.

Korsan oyuna destek verilmiyor. Geçen Steam yaz indirimlerinde 10₺ civarlarında almıştım. Sorunsuz oyunu bitirmiştim. Size de tavsiyem 22 Haziran'ı bekleyip oyunu orijinal almanız.
Korsan oynadığınız için Steam'in olup olmaması hiç önemli değil. Yinede belirtmek istiyorum büyük ihtimal sorun ya crackte yada güncelleştirme yapmadınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı