İndirimlerde almıştım. Güzel hikayeli bir oyun. Strateji becerinizi geliştiriyor.Oyun steamde 6,99 TL sizce alınır mı?
Hocam ben oynadım da pek beceremedim yaeğer doğrudan saldırırsanız oyun size eksi puan veriyor, her şeyinizi gizlilikle halletmeniz gerekiyor.
23 Nisan da girebilir bende oyun bulmak icin 23 nisani bekliyorum umarım güzel bir indirim yaparlarHocam ben tam gizlilik manyağıyımdır o yüzden o konuda sorun yok ama acaba bu oyun diğer oyunlar kadar ben en son Hitman 3 oynamıştım çok güzeldi tabii grafikler o kadar güzel olamaz ama senaryo ve çeşitlilik falan o kadar iyi olursa çok iyi olur. Bir de kac saat sürer hiç bilmiyorum umarım kısa değildir. Ben normalde parayı Dying Light için biriktirmiştim ama lanet oyun bir türlü indirime girmiyor.
@507053 10-12 saat civarı oynanış saati sunuyor. Onun dışında 7 TL ciddi bir para değil hocam, alıp oynanır. Dying Light 2'nin indirime girmesini ben de bekliyorum, GeForce NOW varken bir denemek isterim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.