Hitman Absolution oyununda bazı görevlerde örneğin Çin Mahallesi görevinde dışarıda iken ekranda siyah şeritler oluşuyor. Siyah şeritlerde yansımalar oluyor bunun çözümü acaba ayarlarda varmıdır. Yoksa ekran kartındamı sorun var. Gerçi diğer oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Konu yanlış yerde ise özür dilerim.
Diğer oyunlarda olmuyorsa eğer o oyunun bir hatası, bug'ı olabilir. Oyunun bu şekilde bir başka dizine kopyasını aldıktan sonra oyunun güncel bir yamasını internet'ten arattırın ve kurun derim. Birde oyunu en düşük ayarlarda da denediğinizde aynı şey oluyor mu?
Diğer oyunlarda olmuyorsa eğer o oyunun bir hatası, bug'ı olabilir. Oyunun bu şekilde bir başka dizine kopyasını aldıktan sonra oyunun güncel bir yamasını internet'ten arattırın ve kurun derim. Birde oyunu en düşük ayarlarda da denediğinizde aynı şey oluyor mu?
Yarin sabah en düşük ayarlarda deniyeceğim. Youtubeden baktığım kadarı ile aynı bölümlerde videolarda sorun yok. Ayarlarinda sorun var gibime geliyor. Sabah videolu bir şekilde sorunu gösteririm.
Nedense imza gözükmemiş. İmzamdaki sistemi kullanmaktayım. Ekran kartı sürücü sürümü olarak 332.21 sürümünü kullanmaktayım. İşletim sistemi olarak Windows 7 Ultimate x64 kullanıyorum.
Sağlam bir Windows 8.1 korsanı bulamadım daha. Üzerinden 4 5 ay daha geçmesini bekliyorum daha yeni işletim sistemi kurdum çünki. Şimdi format atmak prensibime uymuyor.