Hitman absolution Steam API DLL hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

prospektuq

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben dün Hitman Absolution indirip kurdum. Kurulumda hiçbir sorun yoktu ancak oyunu açana kadar.
Kod yürütülmesi devam edemiyor çünkü Steam API DLL bulunamadı.
Hitman Absolution'u Program Files x86'dan silip tekrar kuruyorum. Oyuna giriyor fakat oyundan çıkıyorum. Tekrar gireceğim yine aynı hata. Ben her bu hata olduğunda oyunu silip tekrar mı yükleyeceğim?

Merhaba ben dün Hitman absolution indirip kurdum kurulumda hiçbir sorun yok ancak oyunu açana kadar.
Hitman Absolution'u program files 86'dan silip tekrar kuruyorum oyuna giriyor fakat oyundan çıkıyorum tekrar gireceğim yine aynı hata ben her bu hata olduğunda oyunu silip tekrar mı yükleyeceğim?

Bu arada Steam API DLL indirip System 32 ve oyunun kurulu olduğu yere attım, yine aynı tas aynı hamam.

Merhaba, ben dün Hitman Absolution indirip kurdum. Kurulumda hiçbir sorun yoktu ancak oyunu açana kadar.
Hitman Absolution'u Program Files x86'dan silip tekrar kuruyorum. Oyuna giriyor fakat oyundan çıkıyorum. Tekrar gireceğim yine aynı hata. Ben her bu hata olduğunda oyunu silip tekrar mı yükleyeceğim?

Bu arada Steam API DLL indirip System 32 ve oyunun kurulu olduğu yere attım, yine aynı tas aynı hamam.
Oyununuz korsan.
Satın alabilirsiniz.

Artı -1 Eksi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı