Çözüldü Hitman Essential Collection içeriği nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Yer
Salihli/Manisa
Daha fazla  
Hitman 2'de oyun ücretsizdi fakat hikayeleri oynamak için ek paket almak gerekiyordu şimdi Hitman Absolution'un sayfasına girdim almayı düşündüm fakat alttaki
Hitman Essential Collection ilgimi çekti gireyim dedim içinde Hikaye 1, Hikaye 2 tarzında şeyler var Hitman 2'deki gibi oyunun tümünü oynamak için DLC'ler mi gerekiyor yoksa 6.99 verip oynayabiliyor muyuz?

Çözüm
Peki o paketi alsam oyunun tüm bölümlerini oynayabilir miyim, daha fazla bölüm var mı ?
Ayrıca 7 TL verip alsam DLC'leri almasam oyunda hiçbir bölüm olmayacak mı?
Öncelikle yanlış bilgilendirdiğim için özür dilerim. Hitman: Absolution yerine HITMAN'i satın almak isteğinizi sanmıştım.

Hitman: Absolution'u 7tl karşılığında satın alırsanız tüm bölümleri oynayabilirsiniz. Bölümler ayrı olarak satılmıyor.

Yukarıda bahsettiğimiz pakette ise Hitman: Absolution dahil üç oyun (HITMAN-Game Of The Year Edition + Hitman Absolution + Hitman Blood Money) var.
Bahsettiğiniz paketin içeriğine buradan erişebilirsiniz. Ayrıca evet, bölümler DLC olarak satılmakta.
Peki o paketi alsam oyunun tüm bölümlerini oynayabilir miyim, daha fazla bölüm var mı ?

Öncelikle yanlış bilgilendirdiğim için özür dilerim. Hitman: Absolution yerine HITMAN'i satın almak isteğinizi sanmıştım.

Hitman: Absolution'u 7tl karşılığında satın alırsanız tüm bölümleri oynayabilirsiniz. Bölümler ayrı olarak satılmıyor.

Yukarıda bahsettiğimiz pakette ise Hitman: Absolution dahil üç oyun (HITMAN-Game Of The Year Edition + Hitman Absolution + Hitman Blood Money) var.

Çözüm

Peki bunlar nedir?
1594203722986.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı