Çözüldü Epic Games Hitman Free Starter Pack varken Hitman 1, 2 ve 3 için Deluxe Edition alınırsa DLC çalışır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

902406

Picopat
Arkadaşlar merhaba. Hitman Free Starter Pack’e sahibim. Hitman, Hitman 2 ve Hitman 3'ü oynamak istiyorum. Hangi DLC’yi almalıyım? Free Starter Pack olduğu için Deluxe Edition alsam DLC çalışır mı? Teşekkürler şimdiden.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (22).png
    Ekran Görüntüsü (22).png
    2,6 MB · Görüntüleme: 35
  • Ekran Görüntüsü (23).png
    Ekran Görüntüsü (23).png
    2,5 MB · Görüntüleme: 37
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
World of Assassination Trilogy ile saydığınız ana oyunlara sahip oluyorsunuz. Sonrasında Deluxe Pack ile bu oyunlara ek içerikler ekleyebilirsiniz. Direkt Deluxe alırsanız saydığınız ana oyunları oynayamazsınız. Onlar için WoA Trilogy gerekli dediğim gibi.
World of Assassination Trilogy ile saydığınız ana oyunlara sahip oluyorsunuz. Sonrasında Deluxe Pack ile bu oyunlara ek içerikler ekleyebilirsiniz. Direkt Deluxe alırsanız saydığınız ana oyunları oynayamazsınız. Onlar için WoA Trilogy gerekli dediğim gibi.

Son düzenleme:
Çözüm
World of Assassination trilogy ile saydığınız ana oyunlara sahip oluyorsunuz. Sonrasında Deluxe Edition ile bu oyunlara ek içerikler ekleyebilirsiniz. Direkt Deluxe alırsanız saydığınız ana oyunları oynayamazsınız. Onlar için woa trilogy gerekli dediğim gibi.

Yani yukarıdikilerden hiçbiri olmaz mı?
Edit: Pardon şimdi anladım, hemen suikast dünyasını alıyorum.
Dostum böyle diyor ama.

World of Assassination trilogy ile saydığınız ana oyunlara sahip oluyorsunuz. Sonrasında Deluxe pack ile bu oyunlara ek içerikler ekleyebilirsiniz. Direkt Deluxe alırsanız saydığınız ana oyunları oynayamazsınız. Onlar için woa trilogy gerekli dediğim gibi.

Dostum bende bu varmış, yine de dediğin sürümü mü alayım?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (24).png
    Ekran Görüntüsü (24).png
    235,5 KB · Görüntüleme: 28
  • Ekran Görüntüsü (25).png
    Ekran Görüntüsü (25).png
    324,1 KB · Görüntüleme: 28
Öğelerin bir kısmı kütüphanenizde deme sebebi Free Starter Pack'e sahip olmanız hocam kütüphanenizi kontrol ettiğinizde Suikast Dünyası mevcut değilse. Eğer Suikast Dünyası'na sahipseniz zaten o 3 oyunu oynayabiliyorsunuz. Kontrol edin kütüphanenizi, oyun kütüphanenizde yoksa satın alabilirsiniz rahatlıkla.

Öğelerin bir kısmı kütüphanenizde deme sebebi free starter Pack'e sahip olmanız hocam kütüphanenizi kontrol ettiğinizde suikast dünyası mevcut değilse. Eğer suikast dünyası'na sahipseniz zaten o 3 oyunu oynayabiliyorsunuz. Kontrol edin kütüphanenizi, oyun kütüphanenizde yoksa satın alabilirsiniz rahatlıkla.

Sağ olun hocam. Sadece bu eklenti gözüküyor, dediğiniz paketi alıyorum.

Öğelerin bir kısmı kütüphanenizde deme sebebi free starter Pack'e sahip olmanız hocam kütüphanenizi kontrol ettiğinizde suikast dünyası mevcut değilse. Eğer suikast dünyası'na sahipseniz zaten o 3 oyunu oynayabiliyorsunuz. Kontrol edin kütüphanenizi, oyun kütüphanenizde yoksa satın alabilirsiniz rahatlıkla.

Hocam, rahatsız ediyorum da kusura bakmayın. Yardımınız için teşekkürler. Oyun indi ve şunu fark ettim: bendeki olan DLC ile sizin dediğinizi alınca komple oyunun WoA Deluxe Edition oluyor. Yani benim oyunum aslında tam sürüm oluyor neredeyse. Sadece Hitman 3 - Seven Deadly Sins Collection kalıyor, o da sanırsam hikayeyi çok etkilemiyormuş. Yardımınız için teşekkürler tekrardan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı