Hitman hangi oyundan başlanmalı?

KatakiNotFound

Hectopat
Daha fazla  
Açıkçası kendi planlarımızı yapıp ona göre görevleri halletmek çok hoşuma gitti. Hikayesini de anlamam için hangi oyundan başlamam gerek. Hitman 1'den başlayıp 3'e kadar oynasam hikayede anlamadığım kısım olur mu?

Mesela God of War 2018 oynandığında daha önceki oyunları oynamaz ya da bilmezsen hikayeyi tam anlayamıyorsun. Hitman 1'den başlasam diğer oyunları oynamama gerek var mı? Çünkü çok eskiler.

Açıkçası kendi planlarımızı yapıp ona göre görevleri halletmek çok hoşuma gitti. Hikayesini de anlamam için hangi oyundan başlamam gerek. Hitman 1'den başlayıp 3'e kadar oynasam hikayede anlamadığım kısım olur mu?

Mesela God of War 2018 oynandığında daha önceki oyunları oynamaz ya da bilmezsen hikayeyi tam anlayamıyorsun. Hitman 1'den başlasam diğer oyunları oynamama gerek var mı? Çünkü çok eskiler.
Son üçlemede 1'den 3'e kadar oynarsanız pek sıkıntı olacağını sanmıyorum ama tüm seriye bakacak olursak çok dağınık bir hikaye sıralanışı var, bu reddit gönderisinde mevcut:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şahsen direk oynadım, Absolution dışında ciddi ciddi hikaye kurgusu yapmıyor çoğu oyunu.

hocam oyunlar aşırı bağlantılı değil bilgidiğim kadarıyla ama. gene'de ilk oyundan başlamanızı öneririm. türü seviyorsanız saracağına eminim

Son üçlemede 1'den 3'e kadar oynarsanız pek sıkıntı olacağını sanmıyorum ama tüm seriye bakacak olursak çok dağınık bir hikaye sıralanışı var, bu Reddit gönderisinde mevcut:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şahsen direk oynadım, absolution dışında ciddi ciddi hikaye kurgusu yapmıyor çoğu oyunu.

2025 yılında absolution teknolojik, yapay zeka, çeşitlilik anlamında çok sıkar mı sizce? Ona göre onu oynayıp 3leme seriye başlayacağım.

2025 yılında absolution teknolojik, yapay zeka, çeşitlilik anlamında çok sıkar mı sizce? Ona göre onu oynayıp 3leme seriye başlayacağım.
Şahsen sıkmaz, sonuçta PS3 oyunu olduğu için belli bir ağırlığı var gene ama şahsen 2000 çıkışlı oyunlarla bile aram iyi. PS1, PS2 dönemi yani. Oyüzden abartıyor olabilirim.

Genede belirtiyim; Absolution, eski ve yeni oyunlara göre çok çizgisel bir oyun. Geniş ve açık haritası yok gizlilik için oyüzden komple aksiyon oyunu olarak oynamıştım şahsen. Max Payne 3 misali.
Yapay zekasını oyüzden test etmedim.

Bu arada sadece Hitman 3 alınır ise Hitman 1 ve 2 de içerisinde oynanabilir mi?
Şahsen sıkmaz, sonuçta PS3 oyunu olduğu için belli bir ağırlığı var gene ama şahsen 2000 çıkışlı oyunlarla bile aram iyi. PS1, PS2 dönemi yani. Oyüzden abartıyor olabilirim.

Genede belirtiyim; Absolution, eski ve yeni oyunlara göre çok çizgisel bir oyun. Geniş ve açık haritası yok gizlilik için oyüzden komple aksiyon oyunu olarak oynamıştım şahsen. Max Payne 3 misali.
Yapay zekasını oyüzden test etmedim.

Bu arada sadece Hitman 3 alınır ise Hitman 1 ve 2 de içerisinde oynanabilir mi?
World of Assasination adı altında tüm oyunları birleştirmişler, aldığınız pakete göre harita seçeneği artıyor.

1749560575995.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı