GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 30 Temmuz 2021 #1 Hitman serisine başlamayı düşünüyorum. Epic Games bedava verdi Hitman 1'i. Eğer beğenirsem diğerlerini de oynamayı düşünüyorum.
Hitman serisine başlamayı düşünüyorum. Epic Games bedava verdi Hitman 1'i. Eğer beğenirsem diğerlerini de oynamayı düşünüyorum.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2021 #2 GreatArcher dedi: Hitman serisine başlamayı düşünüyorum. Epic Games bedava verdi Hitman 1'i. Eğer beğenirsem diğerlerini de oynamayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hitman absolution kesinlikle oynamalısın.
GreatArcher dedi: Hitman serisine başlamayı düşünüyorum. Epic Games bedava verdi Hitman 1'i. Eğer beğenirsem diğerlerini de oynamayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hitman absolution kesinlikle oynamalısın.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.087 Makaleler 1 Çözümler 10 30 Temmuz 2021 #3 Hitman oyunları mükemmeldir. Hitman 2'yi de tavsiye ederim. Gizlilik çok başarılı ve vuruş hissi mükemmel.
Hitman oyunları mükemmeldir. Hitman 2'yi de tavsiye ederim. Gizlilik çok başarılı ve vuruş hissi mükemmel.
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.204 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 30 Temmuz 2021 #4 Hitman serisi güzeldir ben gizlilik oyunlarına bayıldığım için en sevdiğim serilerden biri benim için.
Hitman serisi güzeldir ben gizlilik oyunlarına bayıldığım için en sevdiğim serilerden biri benim için.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 30 Temmuz 2021 #5 Liberte Sergen dedi: Hitman absolution kesinlikle oynamalısın. Genişletmek için tıkla... Zamanında oynamıştım ve beğenmiştim. Serinin diğer oyunları nasıl? AyarsıZZ dedi: Hitman oyunları mükemmeldir. Hitman 2'yi de tavsiye ederim. Gizlilik çok başarılı ve vuruş hissi mükemmel. Genişletmek için tıkla... Hikayesi güzel mi?
Liberte Sergen dedi: Hitman absolution kesinlikle oynamalısın. Genişletmek için tıkla... Zamanında oynamıştım ve beğenmiştim. Serinin diğer oyunları nasıl? AyarsıZZ dedi: Hitman oyunları mükemmeldir. Hitman 2'yi de tavsiye ederim. Gizlilik çok başarılı ve vuruş hissi mükemmel. Genişletmek için tıkla... Hikayesi güzel mi?
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 30 Temmuz 2021 #6 Bayağı iyi bir seri, iyinin ötesi. Bana göre bu seride Hitman 5 (Hitman Absolution) tam bir baş yapıt.
Bayağı iyi bir seri, iyinin ötesi. Bana göre bu seride Hitman 5 (Hitman Absolution) tam bir baş yapıt.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.087 Makaleler 1 Çözümler 10 30 Temmuz 2021 #7 GreatArcher dedi: Hikayesi güzel mi? Genişletmek için tıkla... İngilizce olduğu için söylenen 2 kelimeden birini anlamıyorum, İngilizce bilgim yetersiz kalıyor ama gizlilik konusunda Hitman: Absolution'dan daha başarılı, vuruş hissi ise iki oyunda da birbirinden farklı ama ikisi de çok güzel.
GreatArcher dedi: Hikayesi güzel mi? Genişletmek için tıkla... İngilizce olduğu için söylenen 2 kelimeden birini anlamıyorum, İngilizce bilgim yetersiz kalıyor ama gizlilik konusunda Hitman: Absolution'dan daha başarılı, vuruş hissi ise iki oyunda da birbirinden farklı ama ikisi de çok güzel.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2021 #8 GreatArcher dedi: Zamanında oynamıştım ve beğenmiştim. Serinin diğer oyunları nasıl? Hikayesi güzel mi? Genişletmek için tıkla... Hitman oyunlarının anlı şanlı bir hikayesi yok fakat oyundan sıkılmıyorsun 2. oyun Steam'de 21tlydi sanırım indirim bitmediyse al.
GreatArcher dedi: Zamanında oynamıştım ve beğenmiştim. Serinin diğer oyunları nasıl? Hikayesi güzel mi? Genişletmek için tıkla... Hitman oyunlarının anlı şanlı bir hikayesi yok fakat oyundan sıkılmıyorsun 2. oyun Steam'de 21tlydi sanırım indirim bitmediyse al.
hzeay0 Centipat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #9 Hitman 2'yi öneririm bir ara Epic Games'de bedava olmuştu oradan oynamıştım gizlilik seviyorsan türünün en iyi oyunudur bana göre.
Hitman 2'yi öneririm bir ara Epic Games'de bedava olmuştu oradan oynamıştım gizlilik seviyorsan türünün en iyi oyunudur bana göre.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 30 Temmuz 2021 #10 296822 dedi: Bayağı iyi bir seri, iyinin ötesi. Bana göre bu seride Hitman 5 (Hitman Absolution) tam bir baş yapıt. Genişletmek için tıkla... Hitman abolution 2013 yapımı değil mi nasıl 5. oyun oluyor?
296822 dedi: Bayağı iyi bir seri, iyinin ötesi. Bana göre bu seride Hitman 5 (Hitman Absolution) tam bir baş yapıt. Genişletmek için tıkla... Hitman abolution 2013 yapımı değil mi nasıl 5. oyun oluyor?