- Makaleler
- 1
Hitman serisine başlamayı düşünüyorum. Epic Games bedava verdi Hitman 1'i. Eğer beğenirsem diğerlerini de oynamayı düşünüyorum.
Hitman serisine başlamayı düşünüyorum. Epic Games bedava verdi Hitman 1'i. Eğer beğenirsem diğerlerini de oynamayı düşünüyorum.
Zamanında oynamıştım ve beğenmiştim. Serinin diğer oyunları nasıl?Hitman absolution kesinlikle oynamalısın.
Hikayesi güzel mi?Hitman oyunları mükemmeldir. Hitman 2'yi de tavsiye ederim. Gizlilik çok başarılı ve vuruş hissi mükemmel.
İngilizce olduğu için söylenen 2 kelimeden birini anlamıyorum, İngilizce bilgim yetersiz kalıyor ama gizlilik konusunda Hitman: Absolution'dan daha başarılı, vuruş hissi ise iki oyunda da birbirinden farklı ama ikisi de çok güzel.Hikayesi güzel mi?
Zamanında oynamıştım ve beğenmiştim. Serinin diğer oyunları nasıl?
Hikayesi güzel mi?
Hitman abolution 2013 yapımı değil mi nasıl 5. oyun oluyor?Bayağı iyi bir seri, iyinin ötesi. Bana göre bu seride Hitman 5 (Hitman Absolution) tam bir baş yapıt.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.