Epic Games Hitman World of Assassination 167,60 TL

Tüm haritaları oynamak bütün içeriğe erişmek için Deluxe almanız lazım aklınız da olsun standart sürümde hepsi yok.
Deluxe ile standard arasında 2 harita fark var.

Ne kadar karışık bir sistem yapmışlar.

Ne kadar karışık bir sistem yapmışlar.
Boşver. Sen Steam'den al daha iyi. Arkadaşlarına saatini falan gösterirsin Epic'ten almaya değmez.

Platform dert etmeyen arkadaşlar buradan alabilir. 27 Haziran'da başlayacak Steam yaz indirimlerinde eğer oyun indirime girer ise $5.99 dolara yani 200 TL gibi bir fiyata düşüyor.

Diğer kullancılar Epic'de bu fiyata bulmuşken kaçırmayın derim. Steam'de 3 kat daha pahalı oluyor.

Boşver. Sen Steam'den al daha iyi. Arkadaşlarına saatini falan gösterirsin Epic'ten almaya değmez.

Diğer kullancılar Epic'de bu fiyata bulmuşken kaçırmayın derim. Steam'de 3 kat daha pahalı oluyor.

Ben eğer steam de HITMAN World of Assassination bu paket 6 dolara düșerse Cs kasalarını satıp alacağım. Ama düșmezse mecbur epicden alacağım steamle aynı mı paket bi farkı var mı ?

Ben eğer steam de HITMAN World of Assassination bu paket 6 dolara düșerse Cs kasalarını satıp alacağım. Ama düșmezse mecbur epicden alacağım steamle aynı mı paket bi farkı var mı ?
Var, Epic'teki versiyon Steam'de 6 dolara değil 13 dolara düşüyor. 6 dolar olan versiyon oyunun 2/3'ü eksik olan versiyon, para vermeye değmez.

Konuyu düzelteyim öncelikle. Epic versiyonunu ben part 1 olarak varsayarak açmıştım çünkü normal versiyon kullanılamıyor ibaresi mevcuttu fakat normal versiyonu indirime girmiş. Normal düz versiyonu Steam'de konu içerisini de arkadaşların belirttiği gibi 13 dolara düşüyor, düzelten arkadaşlar teşekkür ederim.

Konuyu düzelteyim öncelikle. Epic versiyonunu ben part 1 olarak varsayarak açmıştım çünkü normal versiyon kullanılamıyor ibaresi mevcuttu fakat normal versiyonu indirime girmiş. Normal düz versiyonu Steam'de konu içerisini de arkadaşların belirttiği gibi 13 dolara düşüyor, düzelten arkadaşlar teşekkür ederim.

part 1 ile standart arasında ne kadar fark var ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı