Merhaba,
Epic üzerinden Hitman aldım fakat göreve girerken erişim sağlayın diyor. Ama ben zaten oyunu satın almıştım. Deluxe paketi almaya çalıştığım zaman da kütüphanede var diyor. Ne yapmalıyım? Teşekkürler.
Hitman 2 expansion pack almak gerekiyormuş o haritalar için. Bende 1-2 önceden vardı ve o haritaları Hitman 2 de oynayabiliyordum. O haritaları ücretsiz şekilde açmak için başka çözüm bulamadığım için tekrardan 40 lira verdim.
Hitman 2 expansion pack almak gerekiyormuş o haritalar için. Bende 1-2 önceden vardı ve o haritaları Hitman 2 de oynayabiliyordum. O haritaları ücretsiz şekilde açmak için başka çözüm bulamadığım için tekrardan 40 lira verdim.
Dün 110 liraydı bugün 50 lira zam yemiş o Hitman woa Deluxe paketi. 160 lira yerine 140 liraya içinde olan DLC'lerin yanında sarajevo six alınabiliyor.
Hitman world of Assassinations: Birinci Bölüm diye bir şey var ilk oyuna erişim sağlıyor ve 54 TL ile Hitman 2'ye de erişim sağlanıyor ama 3. oyun için ne yapmam gerektiğini anlayamadım yardımcı olur musunuz?