Hitmanpro WeMod'da trojan buldu

Aynen öyle.



WeMod mrantifun yardımı ile yapıldı ve oradaki trainerlerin %90'ı mrantifuna ait ayrıca bu adamlar 2000'li yıllardan beri trainer yapıyorlar forumları bile var bayağıda kullanıcıları da var şahsen güvenilir, tabii tüm farklı trainerler ve uygulamaları aynı kafeye koyulmaz araştırılmadan ama WeMod güvenilir.
Hm anladım. Mrantifun ı biliyorum ya daha önce çeşitli oyunlar için trainerlarini indirmiştim. Peki son bir sorum olacak, bu Wemod biliyorsun bilgisayardaki oyunları tarıyor ona göre uygun olan oyunları sana söylüyor. Bi de kaydolun ki hesabınızı güvende tutun muhabbeti var uygulamada. Sen register oldun mu wemod'a? Oyunlarımı vs güvende tutmam için login olmama gerek var mı?
 
HM anladım. Mrantifun ı biliyorum ya daha önce çeşitli oyunlar için trainerlarini indirmiştim. Peki son bir sorum olacak, bu WeMod biliyorsun bilgisayardaki oyunları tarıyor ona göre uygun olan oyunları sana söylüyor. Bir de kaydolun ki hesabınızı güvende tutun muhabbeti var uygulamada. Sen register oldun mu WeMod'a? Oyunlarımı vs güvende tutmam için login olmama gerek var mı?

Hayır gerekli değil, ben kayıt oldum 1-2 yıl önce pek de işe yarar bir durumu yok şekilli profil resmi koymaktan başka.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı