HIV kapılmış olabilir mi?

Olaydan 4 hafta geçti ve bende 1 haftadır geçmeyen boğaz ağrısı, yutkunma zorluğu, dilimin üstünde beyaz bir yara, geceleri üşüme (terleme yok) ara sıra tekrarlayan baş ağrısı ara sıra çıkan ateş sık sık tekrar eden kas ağrıları ve bugün de ağzımda bir yara daha çıkmış. Lenf bezleri nedir bilmiyorum ishal yok lakin bu saydığım belirtiler tonsilit hastalığının da belirtileri psikolojim bozuldu ne yapayım ben?
Hiç hastaneye gittiniz mi?

Hiç hastaneye gittiniz mi?

Evet boğaz ağrısı için salı günü acile gittim. Verdiği ilaçları kullandım. Hatta antibiyotik buldum, onu da kullandım ama saydığım belirtilerden bazısı ara sıra bazısı sık sık tekrar etti. Şu anda da boğaz ağrım ve ağzımda 2 yerde yara var sadece (bende normaldede oluyordu bu yaralar) yutkunma zorluğun olduğu için yemek yiyemiyorum bazen yorgun ve halsiz oldum bu süreçte ama bilmiyorum. Kondom kullanmış olmama rağmen bulaşmış gibi gözüküyor.
Ben kondom kullanıyorum bana bulaşmaz demeyin, evlenmeden böyle işler yapmayın 18 yaşında böyle bir hastalığa yakalandım gibi duruyor. Allah'tan ümit kesilmez inşallah normal bir boğaz enfeksiyonudur...

Ben kondom kullanıyorum bana bulaşmaz demeyin, evlenmeden böyle işler yapmayın 18 yaşında böyle bir hastalığa yakalandım gibi duruyor. Allah'tan ümit kesilmez inşallah normal bir boğaz enfeksiyonudur...
Normal bir boğaz enfeksiyonu olabilir daha cinsellikle alakalı hiç birşey yapmadım bende kış günleri sürekli boğazım ağrıyor boğazımdan ameliyat olmuştum hatta 14 yaşındayım sesim bile kalınlaşmadı kız gibi sesim var.

Normal bir boğaz enfeksiyonu olabilir daha cinsellikle alakalı hiçbir şey yapmadım bende kış günleri sürekli boğazım ağrıyor boğazımdan ameliyat olmuştum hatta 14 yaşındayım sesim bile kalınlaşmadı kız gibi sesim var.

Sende yoktur dostum endişelenme bu konu hakkında. Yeni yeni ergenliğe giriyorsundur olurda bir gün cinsel birliktelik yaşama isteğinde bulunursan kendine hakim ol. Sesinde kalınlaşır sıkma canını benim de 15 yaşıma kadar inceydi :).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı