HIV olabilir miyim?

Ari Kate

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar olayı an be an anlatıyorum.

14 Temmuz günü sevgilimle buluştuk anal ve oral sex yaptık korunmasız yanlış hatırlamıyorsam bir de 19-20 Temmuz arası yapmıştık fakat bu tarihler arası Regl'di neyse regl kani benim p... Bulaştı sonrasında vaji... Oral yaptım dünden önceki gün ateşlendim ve dudaklarımda yara çıktı sevgilimin bir şeyi yok sadece uçuk. (not dudağı uçukluyken öpüştük)

Ve bu bizim ilk deneyimimiz ikimiz de bakireyiz.

Son düzenleme:
Benim bildiğim düz olmazsa bulaşmıyor. Düz uçuk olma ihtimali daha yüksek o da sonuçta bulaşıcı birşey.
Siz oral yaptıysanız oraya oradan bulaşmış olabilir.

Benim bildiğim düz olmazsa bulaşmıyor. Düz uçuk olma ihtimali daha yüksek o da sonuçta bulaşıcı birşey.

Siz oral yaptıysanız oraya oradan bulaşmış olabilir.
hocam kız hıv değil bakire ben de bakireyim vücut kendi kendine mi üretti

Kendi kendine üretmez diye biliyorum. Virüs bu sonuçta varsa vardır yoksa yoktur.

Ben de yok üstüne bakireyim kız da bakire üstüne onda da yok benim korktupum tek şey regl kanının genital bölgeme değmesi hastalanma sebebim uçuktan dolayı olamaz mı?

Kendi kendine üretmez diye biliyorum. Virüs bu sonuçta varsa vardır yoksa yoktur.

Aynı zamanda sevgilim de bir şey yok sadece önceden oluşmuş olan uçuğu var.

Öyle görünüyor geçmiş olsun. Keşke o*** yapmasaydın bari. Sanırsam belirtileri karşılıyor söylediğin şeyler. İlk safhaları virüsün. (AMA EMİN DEĞİLİM HALKTAN DUYDUĞUM BİLGİLERLE SÖYLÜYORUM ARAŞTIR VE DOKTORUNA DANIŞ!)

Hocam kız düzenli olarak kan veriyor bugüne kadar hiç çıkmamış yine de mümkün mü?

Yani bildiğim kadarıyla ilk belirtiler 2 haftayı buluyormuş ve bizim ilk deneyimimiz.

Hocam kız düzenli olarak kan veriyor bugüne kadar hiç çıkmamış yine de mümkün mü?

Yani bildiğim kadarıyla ilk belirtiler 2 haftayı buluyormuş ve bizim ilk deneyimimiz.

Siz bir enfeksiyon uzmanından randevu alın ne olur ne olmaz.

Bir de kadın niye 2 haftada bir kan veriyor ve hiv baktırıyor?

İkimiz de tek eşliyiz demek istiyorum yani sadece.

hayır hocam vitaminleri eksik 2 hafta demişim 2 ay

Belirtiler 2 hafta hocam benim 9 gün oldu ben hastalandım kız arkadaşımda tık yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…