HIV olabilir miyim?

Haftada 3 kere buluştuk aynı evde kaldık 5 defa oldu evet en son bu hafta pazartesi salı yaptık kız doğru düzgün regl olamıyordu hatta.

O zaman öncesinde olurdu bildiğim kadarıyla. Sonradan da olabilir. Arka arkaya mı yaptınız arada gün farkı falan oldu mu?

Oldu hocam ilkinden 4 gün geçti.

Kız kendinden çok emin kendini kasıyorsun diyor bana hiçbir şeyimiz yok çünkü daha öncesinde ne ben ne sen bir şey yaşadın diyor hatta test yaptıracağını söyledi.

Hocam siz hamilelik testide yapın ne olur ne olmaz.

Hamile kalsa sorun değil beraber büyütürüz :D hıv olmayalım.

Kız hastalığımın sebebini ailem tatilde olduğu için yemek yemiyordum ondan önceki hafta zaten mide bulantısından dolayı yemek yemiyordum dudağımdaki ve ağzımın içindeki yaraları da dudağıma bir şey sürdü uçukluydu dudağı öptü ondan dolayı diyor.

Kız kendinden çok emin kendini kasıyorsun diyor bana hiçbir şeyimiz yok çünkü daha öncesinde ne ben ne sen bir şey yaşadın diyor hatta test yaptıracağını söyledi.

Hamile kalsa sorun değil beraber büyütürüz :D hıv olmayalım.

Kız hastalığımın sebebini ailem tatilde olduğu için yemek yemiyordum ondan önceki hafta zaten mide bulantısından dolayı yemek yemiyordum dudağımdaki ve ağzımın içindeki yaraları da dudağıma bir şey sürdü uçukluydu dudağı ondan dolayı diyor.

Tamam kız büyük ihtimal haklıdır ama siz böyle içinizi yiceğinize doktora gidin içiniz rahatlasın zarar gelmez. Bir de çocuk sorumluluk ister büyük konuşmamak lazım.

E hocam zaten hamile olmalarının en büyük sebebi bu geri çekilme denilen şey yüzünden emin olmayın bu kadar kendinizden boşuna korunun demiyorlar.

Hocam gerçek anlamda hani tam böyle hissetmeden çıkıyordum ki sıkıntı çıkmasın kıza penisime mastürbasyon yapmasını istiyordum öyle boşalabiliyordum.

Ondan eminim Hiv'den korkuyordum sonrasında ne ben taşıyıcım belki de enfeksiyon kaptım.

Dudaklarım ağzımın içi falan çünkü biri daha yaşamış.

2 hafta ağız hijyenine önem vermemiştim.

Hocam gerçek anlamda hani tam böyle hissetmeden çıkıyordum ki sıkıntı çıkmasın kıza penisime mastürbasyon yapmasını istiyordum öyle boşalabiliyordum.

Ondan eminim Hiv'den korkuyordum sonrasında ne ben taşıyıcım belki de enfeksiyon kaptım.

Dudaklarım ağzımın içi falan çünkü biri daha yaşamış.

2 hafta ağız hijyenine önem vermemiştim.

Hocam Allah aşkına doktora gidin yalvarırım gidin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı