HIV testi yaptırmalı mı?

730973

Femtopat
Ben bir halt yedim. Eskort cagirdim, kondom taktım ama son aşamada yırtıldı hemen geri çektim. 2.yi yaptım sonda tekrar aynısı oldu. Bu bir tehlike arz eder mi? Hangi testi ne zaman yaptırmalıyım? Büyükşehirlerde yaşamıyorum, her devlet Hastanesi'nde oluyor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim. İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir halt yedim. Eskort cagirdim, kondom taktım ama son aşamada yırtıldı hemen geri çektim. 2.yi yaptım sonda tekrar aynısı oldu. Bu bir tehlike arz eder mi? Hangi testi ne zaman yaptırmalıyım? Büyükşehirlerde yaşamıyorum, her devlet Hastanesi'nde oluyor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim. İyi Sosyaller.
Devlet hastanesinde yaparlar, ama çok beklemeseniz iyi olur. Kadında bir şey olmasa bile o kadına giden kaç HIV'linin kondomu yırtıldı acaba? Riske atmamak lazım, bunlar zor hastalıklar.

Teşekkürler hocam. Sormak istediğim. 2 saniyeliğine de olsa kondomsuz ilişkide hemen kalma ihtimali çok yüksek midir?
Vallaha hiç bilmiyorum, ama en kötü senaryoyu düşünüp ona göre tedbir almakta fayda var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı