Hive OS kazım duruyor

Riser'ı SATA ile mi besliyorsunuz?

Evet kutusunda gelen SATA ile besliyorum.

Hocam kartlarin yerini değiştirdiğimde Hive OS beni bir ekrana atiyor ve O.C için NVIDIA karti 1. slota takin tarzi bir hata veriyordu NVIDIA anakarta takili AMD riser ile bağlı.
Bu sabah yine ayni sorun yaşanmış.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220417-113122_Hive OS.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 53

Kartların yerini değiştirdiğinde OC ayarlarının yerini de değiştireceksin uyarmayı unuttum. Hive OS otomatik OC yerlerini değiştirmiyor.

AMD-NVIDIA arasında ayarlar sabit kalıyor. N-N ise kartlar veya A-A ise dediğiniz gibi oluyor.

Düzeltme yaptığın için sağ ol. Sadece AMD kart kullandığım için değişim gerektiğini biliyorum. Ben NVIDIA + AMD faktörünü düşünmedim. Fakat soket değişimi uyarısı almış arkadaş neden?

Hiveos'u 3 yıldır kullanıyorum bahsettiği şeyi anlayamadım. Power watchdog açmak yerine hepsini kapatırsa hata dashboardda gözükecektir, o şekilde devam etmek daha mantıklı.

Hive OS'u 3 yıldır kullanıyorum bahsettiği şeyi anlayamadım. Power watchdog açmak yerine hepsini kapatırsa hata dashboardda gözükecektir, o şekilde devam etmek daha mantıklı.

Watchdog kapadım PC tekrar kapanırsa buraya atacağım.
Watchdog kapadım PC tekrar kapanırsa buraya atacağım.

Kartların yerini değiştirdim ve watchdog kapalı bir gelişme olursa yazarım.
@Turquoise Blue tekrar aynı sorun yaşandı 10 dakika önce kapanmış şimdi fark ettim sorunu anlayabilir miyiz?
Böyle duruyor şu an.

Dosya Ekleri

• dda.png
    37,3 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Biraz daha yukarının ssini atman gerekiyor, hata olursa yukarıya düşer turuncu ve kırmızı olarak buradan bir şey anlaşılmaz.

Miner loglarını da atabilirsin.

Bende hatanın görselini paylaşmanı isteyecektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…