Logantvs Kilopat Katılım 27 Kasım 2017 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #31 Turquoise Blue dedi: Tamam HDMI çoklayıcı al geçiş yaparsın ama çoklayıcı bağlıykende görüntü gelmeme problemi olmaz umarım. Genişletmek için tıkla... Monitör de 2 tane PC bağlı olunca sanki kasıyormuş gibi geliyor oyun :/ Catastrophe dedi: Kartlar çok W çeken kartlar değil fakat sorun buradan kaynaklanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Dünden beri hiç kapanmadı. Logantvs dedi: Monitör de 2 tane PC bağlı olunca sanki kasıyormuş gibi geliyor oyun :/ Dünden beri hiç kapanmadı. Genişletmek için tıkla... Monitör alıp soruna öyle bakmayı düşünüyorum.
Turquoise Blue dedi: Tamam HDMI çoklayıcı al geçiş yaparsın ama çoklayıcı bağlıykende görüntü gelmeme problemi olmaz umarım. Genişletmek için tıkla... Monitör de 2 tane PC bağlı olunca sanki kasıyormuş gibi geliyor oyun :/ Catastrophe dedi: Kartlar çok W çeken kartlar değil fakat sorun buradan kaynaklanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Dünden beri hiç kapanmadı. Logantvs dedi: Monitör de 2 tane PC bağlı olunca sanki kasıyormuş gibi geliyor oyun :/ Dünden beri hiç kapanmadı. Genişletmek için tıkla... Monitör alıp soruna öyle bakmayı düşünüyorum.
Turquoise Blue Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 3.160 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #32 Kasıyor hissiyatı tuhaf bir sorunmuş. Kapanmaması güzel. Yeni monitör mü alacaksın? Böyle bir masraf yapmana gerek yok.
Kasıyor hissiyatı tuhaf bir sorunmuş. Kapanmaması güzel. Yeni monitör mü alacaksın? Böyle bir masraf yapmana gerek yok.
Logantvs Kilopat Katılım 27 Kasım 2017 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #33 Turquoise Blue dedi: Kasıyor hissiyatı tuhaf bir sorunmuş. Kapanmaması güzel. Yeni monitör mü alacaksın? Böyle bir masraf yapmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Aslında ben de gereksiz düşündüm ama bu sürekli kapanmalar beni korkutuyor ya bozulursa kafasındayım. Logantvs dedi: Aslında ben de gereksiz düşündüm ama bu sürekli kapanmalar beni korkutuyor ya bozulursa kafasındayım. Genişletmek için tıkla... şu an da böyle gidiyor bir sıkıntı yok gibi Turquoise Blue dedi: Kasıyor hissiyatı tuhaf bir sorunmuş. Kapanmaması güzel. Yeni monitör mü alacaksın? Böyle bir masraf yapmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... 5600XT'ye performans modu atmak istiyorum ama AMD NVIDIA karışık olduğu için nasıl yapacağımı bilmiyorum 1660 Ti etkilenir mi? Dosya Ekleri d.png 21,9 KB · Görüntüleme: 42
Turquoise Blue dedi: Kasıyor hissiyatı tuhaf bir sorunmuş. Kapanmaması güzel. Yeni monitör mü alacaksın? Böyle bir masraf yapmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Aslında ben de gereksiz düşündüm ama bu sürekli kapanmalar beni korkutuyor ya bozulursa kafasındayım. Logantvs dedi: Aslında ben de gereksiz düşündüm ama bu sürekli kapanmalar beni korkutuyor ya bozulursa kafasındayım. Genişletmek için tıkla... şu an da böyle gidiyor bir sıkıntı yok gibi Turquoise Blue dedi: Kasıyor hissiyatı tuhaf bir sorunmuş. Kapanmaması güzel. Yeni monitör mü alacaksın? Böyle bir masraf yapmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... 5600XT'ye performans modu atmak istiyorum ama AMD NVIDIA karışık olduğu için nasıl yapacağımı bilmiyorum 1660 Ti etkilenir mi?
Catastrophe Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.814 Çözümler 13 19 Nisan 2022 #34 1660ti için 1050 veya 1100 core girmenizi tavsiye ederim MH bi' çıt yükselirken W bi' çıt düşecektir.
1660ti için 1050 veya 1100 core girmenizi tavsiye ederim MH bi' çıt yükselirken W bi' çıt düşecektir.
Logantvs Kilopat Katılım 27 Kasım 2017 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #35 Catastrophe dedi: 1660 Ti için 1050 veya 1100 Core girmenizi tavsiye ederim mh bi' çıt yükselirken W bi' çıt düşecektir. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz iki ayarı da yaptım hocam ama mh 30 civarına düştü eski haline getirdim. Logantvs dedi: Dediğiniz iki ayarı da yaptım hocam ama mh 30 civarına düştü eski haline getirdim. Genişletmek için tıkla... Core ayarını düşürdükçe mh artıyor yavaş yavaş sizce kaç olmalı? Son düzenleme: 19 Nisan 2022
Catastrophe dedi: 1660 Ti için 1050 veya 1100 Core girmenizi tavsiye ederim mh bi' çıt yükselirken W bi' çıt düşecektir. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz iki ayarı da yaptım hocam ama mh 30 civarına düştü eski haline getirdim. Logantvs dedi: Dediğiniz iki ayarı da yaptım hocam ama mh 30 civarına düştü eski haline getirdim. Genişletmek için tıkla... Core ayarını düşürdükçe mh artıyor yavaş yavaş sizce kaç olmalı?
Catastrophe Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.814 Çözümler 13 20 Nisan 2022 #36 İlginç. Bende 6 tane 1660ti var hepsi ya 1050 ya 1100'de sabitler. Rejected vermediği yere kadar çekebilirsiniz.
İlginç. Bende 6 tane 1660ti var hepsi ya 1050 ya 1100'de sabitler. Rejected vermediği yere kadar çekebilirsiniz.