Hive OS RX 6700 XT'yi görmüyor

IbrhmCgty

Decapat
Katılım
5 Kasım 2019
Mesajlar
135
Çözümler
1
Merhaba,

Ekran kartlarını teker teker takıp sistemi kurmaya başlayacaktım ki Hive OS sadece anakart üzerindeki ekran kartını çalıştırıyor. RX 6700 XT başlamıyor ya da tam olarak görmüyor sanırım, ne yapmam gerekiyor?
 

Dosya Ekleri

  • mining1.jpeg
    mining1.jpeg
    28,2 KB · Görüntüleme: 227
  • mining2.jpeg
    mining2.jpeg
    18,9 KB · Görüntüleme: 213
Son düzenleyen: Moderatör:
Amd ve Nvidia kartları birbirinden farklı değil mi ? bir yerde okumuştum. Amd kartları için modlama gerekiyor olabilir. Bu konu üzerinde araştırma yapabilirsiniz hocam.
 
Modlama performansla alakali, tuketimi dusurup gucu arttirmak gibi. Modlamadan olucagini sanmiyorum. Ayrica gormuyor olsa orda hic cikmazdi diye dusunuyorum. Miner olarak hangi yazilimi sectiniz bilmiyorum ama her iki ekran karti turunu de destekleyen bi yazilim secmeniz gerekiyor olabilir. Tek turu destekleyen bir yazilim secmis olabilirsiniz.
 
Modlama performansla alakali, tuketimi dusurup gucu arttirmak gibi. Modlamadan olacağıni sanmiyorum. Ayrica gormuyor olsa orada hiç cikmazdi diye dusunuyorum. Miner olarak hangi yazilimi sectiniz bilmiyorum ama her iki ekran karti turunu de destekleyen bir yazilim secmeniz gerekiyor olabilir. Tek turu destekleyen bir yazilim secmis olabilirsiniz.

Phonix ve lolminer denedim fakat olmadı bende RX 6700 XT'yi anakart üzerine taktım bu sefer gördü riser ile görmemesinin sebebi ne olabilir acaba?
 
Rigim yok, ufak tefek amator hiveos kullandim sadece bi sure o kadar. Bu nedenle riser konusunda bilgim yok, maalesef bi sey soyleyemeyecegim
 

Yeni konular

Geri
Yukarı