Hive OS ücretleri nedir?

ouz12999

Decapat
Katılım
26 Mart 2021
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Okuduğum kadarıyla 3 rige kadar ücretsiz gözüküyordu fakat sistemi kurdum, benden ücret kesildiğini fark ettim. Bilgisi olan var mıdır veya benden neden ucret kesiliyor?

hvos.png
 
2 gpu iki pcde ayrı ayrı calistiriyorsunuz bu yüzden size borç tahakkuku oluşmuş. 1 rig yaparsaniz daha karlı olur bunun için riser kart ile ekran kartınızın birini diğer PC ye bağlarsanız hem elektrik gideriniz düşer ve bağlantısı kesilen PC işlemci anakart parçaları kullanmamış olursunuz. Ha ben illa kullanicam derseniz farklı hesaptan giriş yapıp access bölümünden hesaba diğer hesapta yetki tanımlayın tek hesapta gorursunuz
 
2 GPU iki PC'de ayrı ayrı calistiriyorsunuz bu yüzden size borç tahakkuku oluşmuş. 1 rig yaparsaniz daha karlı olur bunun için riser kart ile ekran kartınızın birini diğer PC'ye bağlarsanız hem elektrik gideriniz düşer ve bağlantısı kesilen PC işlemci anakart parçaları kullanmamış olursunuz. Ha ben illa kullanacağım derseniz farklı hesaptan giriş yapıp Access bölümünden hesaba diğer hesapta yetki tanımlayın tek hesapta gorursunuz.

Merhaba hocam nasıl yapabiliriz bunu, konu açtım ama kimse yazmadı detaylı anlatırsanız çok sevinirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı