Merhaba arkadaşlar, aramızda Hiveon Pool kullananlar var mı? Var ise memnun musunuz? 0.01 ETH olduğu vakit aynı gün ödeme yapıyormuş. Ethermine'dayım, geçip geçmeme arasında kararsız kaldım.
Binance Pool sorunlu ne yazık ki doğru değerler vermiyor kayıp çok.Onun yerine BinancePool'u da kullanabilirsin, son 24 saatte kazandığın miktarı direkt olarak binance cüzdanına gönderiyor.
Bu şekilde karşılaştırma yapmak yanlış. iki havuzu da deneyip son 24 saati esas almalısınız yoksa tahmini değerler ile karşılaştırma yapılmaz.Binance Pool'da bana 2 adet rtx 3070 (122.6 MH/s ortalama) ile günlük olarak gelen tutar şu şekilde;
Eki Görüntüle 918051
Hiveon Pool'un tahmini olarak gösterdiği tutar ise şu şekilde;
Eki Görüntüle 918052
Bunu da 122.6 MH/s ile hesaplayınca 0,00630164 değeri çıkıyor. Neredeyse Hiveon Pool'un verdiği değerlerle aynı sayılır.
Hayır kesinlikle geçilmez. Bi kere adamların banlama yetkisi var. Bütün kazançlarınız gümbürtü ye gider. Uzak durun derim nerden mi biliyorum. Ban yedim ondan. Bir günlük Kazım. Çok zarar etmedim ama ne sahtekar olduklarını öğrendim. Bi kez daha asla.Merhaba arkadaşlar, aramızda Hiveon Pool kullananlar var mı? Var ise memnun musunuz? 0.01 ETH olduğu vakit aynı gün ödeme yapıyormuş. Ethermine'dayım, geçip geçmeme arasında kararsız kaldım.
Hayır kesinlikle geçilmez. Bir kere adamların banlama yetkisi var. Bütün kazançlarınız gümbürtü ye gider. Uzak durun derim nereden mi biliyorum. Ban yedim ondan. Bir günlük Kazım. Çok zarar etmedim ama ne sahtekar olduklarını öğrendim. Bir kez daha asla.
Hiveon ve Hive OS'tan uzak durun benden demesi. Gidin ethmine kullanın gidin dünyanın bir nımarası Binance'yi kullanın.
Niye ban attılar bir açıklamaları olmadı mı?Hiveon hiveos aynı yapı. Hiveon mining yazılımı hiveos cüzdan yazılımı.
Çalışmasına lafım yok. Ortada verilmiş bir emek var. Kripto para güme gitti. Kazanılmış bir geliri canı istediğinde ban atarak hesaba erişimi engelleye biliyorsa diyorum bi halta yaramaz. Ayrıca hive on la hive os aynı dolandırıcı nın yazılımı.
Çalışmasına lafım yok. Ortada verilmiş bir emek var. Kripto para güme gitti. Kazanılmış bir geliri canı istediğinde ban atarak hesaba erişimi engelleye biliyorsa diyorum bi halta yaramaz. Ayrıca hive on la hive os aynı dolandırıcı nın yazılımı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.