Rehber Hız Kaybı Yaşamadan Discord'a Girmek SplitWire-Turkey

Standart kurulum yerine hangisini seçmem gerekir?

Hocam hangi kurulumu seçmeliyim tavsiye ettiğiniz hangisidir?

Son düzenleme:
Ben kendi sistemimde byedpı DLL metodunu kullanıyorum tavsiye de ederim.

Standart kurulum ile byedpı DLL kurulumlarını denedim standart olan Roblox'a giriyor fakat diğer metot girmiyor o sebeple standart olan benim için daha iyi.

Standart kurulum ile byedpı DLL kurulumlarını denedim standart olan Roblox'a giriyor fakat diğer metot girmiyor o sebeple standart olan benim için daha iyi.
SplitWire-Turkey yalnızca Discord için yazıldı ancak Roblox'a girebiliyorsanız ne mutlu.

Şuanda Register işlemi başarısız oldu. Return code: 1 hatası alıyorum. İnternet sağlayıcım Kablonet
Bunun sebebi, internet sağlayıcınızın wgcf kullanımı yasaklaması ya da Cloudflare'ın abusive usage bölgesel kısıtlamalarıdır. Maalesef bu yasağı geçici olarak bir VPN ya da farklı bir araç yoluyla aşabilseniz bile Cloudflare API'sine erişiminiz kısıtlı olduğu için kurulum sonrasında da çeşitli sorunlar yaşayıp kullanım sağlayamayacaksınız. Diğer yöntemleri denemenizi tavsiye ederim. (Standart ve Alternatif yöntemler haricinde)

08.08.2025 Güncelleme:
  • SplitWire-Turkey’in yalnızca varsayılan isimli ağ adaptörlerini kullanarak DNS ayarlaması ve DoH etkinleştirmesi sorununu giderdi (Recep Baltaş’a büyük teşekkürler)
  • Birçok eşzamanlı (asenkron) işlem optimize edildi
  • Birden fazla Discord klasörü bulunması durumunda drover dosyalarının birden fazla kez kurulması ve kaldırılması eklendi (Recep Baltaş’a teşekkürler)
  • Daha iyi sorun giderme için günlükleme (logging) özellikleri geliştirildi (Recep Baltaş’a teşekkürler)
  • Thread (iş parçacığı) bloklanmasını önlemek için daha fazla zaman aşımı (timeout) eklendi
  • WireSock kurulum dosyasının çevrim içi indirilmesi, rastgele bağlantı sorunları nedeniyle kullanım dışı bırakıldı (Kurulum dosyası artık yerelden kullanılıyor)
  • Küçük hata düzeltmeleri ve kullanım kolaylığı iyileştirmeleri yapıldı
Güncellenmiş yeni sürümü indirmek için: Release SplitWire-Turkey Release 1.0.0 · cagritaskn/SplitWire-Turkey

@nisoş @gurkwnxqq Yeni versiyonda sorunlarınız çözülmüş olabilir. Dilerseniz bir deneyin.

Son düzenleme:

Sorunum çözüldü emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Discord'a girebiliyorum fakat Roblox'a girilmiyor önceden nasıl girdim pek bir fikrim yok standart kurulumla.

Hocam, Discord'a özel kurulum yaptım ve çalıştı, fakat Firefox'ta ciddi bir yavaşlık var. VPN servisini Görev Yöneticisi'nden kapattığım zaman yavaşlık düzeliyor. Diğer tarayıcılarda böyle bir sorun olmuyor, denediğim kadarıyla. Bunu nasıl çözerim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…