Rehber Hız Kaybı Yaşamadan Discord'a Girmek SplitWire-Turkey

Sorunum çözüldü emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Discord'a girebiliyorum fakat Roblox'a girilmiyor önceden nasıl girdim pek bir fikrim yok standart kurulumla.
Tuhaf gerçekten hocam. Program DoH aktifleştiriyor. Bir noktada GoodbyeDPI ve DoH aktif halde Google+Quad9 DNS kullandıysanız bu şekilde erişilmiş olabilir. Sorununuzun çözülmesine çok sevindim.

Hocam, Discord'a özel kurulum yaptım ve çalıştı, fakat Firefox'ta ciddi bir yavaşlık var. VPN servisini Görev Yöneticisi'nden kapattığım zaman yavaşlık düzeliyor. Diğer tarayıcılarda böyle bir sorun olmuyor, denediğim kadarıyla. Bunu nasıl çözerim?
Tüm kurulumlar bir değişiklik yapmadığınız sürece sadece Discord için çalışmalı aslında. Hangi yöntemle kurulum yaptınız acaba ?

Tuhaf gerçekten hocam. Program DoH aktifleştiriyor. Bir noktada GoodbyeDPI ve DoH aktif halde Google+Quad9 DNS kullandıysanız bu şekilde erişilmiş olabilir. Sorununuzun çözülmesine çok sevindim.

Tüm kurulumlar bir değişiklik yapmadığınız sürece sadece Discord için çalışmalı aslında. Hangi yöntemle kurulum yaptınız acaba?

Özel kurulum yaptım sadece Discord'un bulunduğu klasörü seçerek. Internet Explorer vesaire çalışması gereken hızla çalışıyor fakat Firefox'ta bir sitenin açılması 30-40 saniye falan sürüyor. Görev Yöneticisi'nden VPN'i sonlandırınca da düzeliyor.

Özel kurulum yaptım sadece Discord'un bulunduğu klasörü seçerek. Internet Explorer vesaire çalışması gereken hızla çalışıyor fakat Firefox'ta bir sitenin açılması 30-40 saniye falan sürüyor. Görev Yöneticisi'nden VPN'i sonlandırınca da düzeliyor.
Firefox'ta mylocation.org sitesine girip organization kısmına bakar mısın Warp mı yazıyor?

Firefox, profil dosyasında bulunan AllowedApps değişkenindeki keywordlerden biri veya birkaçını içeriyor olabilir mi acaba ? Bunun başka mantıklı bir açıklaması yok çünkü.
Ben de ondan şüphelendim ama organization'da WARP yazmıyormuş, yani WARP'ı kullanmıyor. Başka bir şey olmalı.

Tüm kurulumlar bir değişiklik yapmadığınız sürece sadece Discord için çalışmalı aslında. Hangi yöntemle kurulum yaptınız acaba?

Hocam Roblox için GoodbyeDPI önerir misiniz, kullanayım mı VPN kullanmak insanı yoruyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı