Rehber Hız Kaybı Yaşamadan Discord'a Girmek SplitWire-Turkey

Elinize sağlık ama roblox içinde bir yol var mı? hem dc hem roblox için

Cod oynamak için sordum yoksa dpi kullanıyorum

Cod oynamak için sordum yoksa dpi kullanıyorum
ByeDPI test etmedim ancak CoD Warzone gibi oyunlarda sorun çıkartmaz diye düşünüyorum.
Kullandığınız Windows sürümü nedir ?

hero dsl kullanıyorum ve zapret olayını yapamadım ve bıraktım. bufferbloat olayında unloaded 60-70 lerde çıkıyor. cloudwarp açınca düşüyor ama bu sefer yükleme indirme +150 falan oluyor. bufferbloat olayında unloaded değerini nasıl düşürürüm ?

Superonline'da işe yarıyor mu?

Hocam ben iyi güzel yükledim kurdum dcye sorunsuz giriyorum ama ayarları geri al dediğim zaman almıyor. Bu sorunu nasıl düzelticem?

Daha düsük ping icin splitwire mı gododbyeDPI mı tercih edeyim.

Kaspersky virüs algılıyor ama konu ve uygulama sahibi arkadaşın bu durumda önerisi "Kaspersky'i silin" demek oluyor. Kaspersky'a mı, size mi inanalım bilemedim.

Kaspersky virüs algılıyor ama konu ve uygulama sahibi arkadaşın bu durumda önerisi "Kaspersky'i silin" demek oluyor. Kaspersky'a mı, size mi inanalım bilemedim.
Konu sahibi buna sabırla cevap verecektir diye düşünüyorum ama ben sabredemeyeceğim. Siz kullanmayın.

Merhaba. Battlefield 6 siyah ekran hatası için programı kurdum ve Zapret yaptım. Oyuna da girdim oynadım fakat Online oynadığım diğer oyun World of Tanks'a girdiğimde aşırı ping (999 ping) sorunu yaşadım ve Zapret'i kaldırııp yeniden oyuna girdim. Ping sorunu düzelmedi aksine şimdi oyuna bağlantı problemi yaşıyorum. Programı sildim modemi resetledim hatta Superonline müşteri hizmetleri desteği alarak ta resetledik ama düzelmiyor. Splitwire kurmadan önce sorunsuz bağlanıp oynayabiliyordum ama şimdi bağlanmıyorum bile oyuna. Lütfen destek olur musunuz ne yapmam gerekiyor. @cagritaskn @Bal Porsuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…