Rehber Hız Kaybı Yaşamadan Discord'a Girmek SplitWire-Turkey

Wiresock'u kaldırmıştım, klasörlerini de temizlemiştim. Wiresock'u splitwire kurdu yani. Goodbyedpi da kullanmıyorum onunla ilgili olamaz. Diğer seçenekleri de kontrol ettim.

Arka planda şu komutla mı çalıştırıyorsun hocam?

Kod:
wiresock-client.exe run -config C:\Program Files\SplitWire-Turkey\res\wgcf-profile.conf -log-level none
 
wiresock-client.exe install -start-type 2 -config \"{configPath}\" -log-level none
ile hizmet kurulumu yaptıktan sonra
net start wiresock-client-service
ile hizmeti başlatıyor hocam.

wiresock-client.exe install -start-type 2 -config \"{configPath}\" -log-level none
ile hizmet kurulumu yaptıktan sonra
net start wiresock-client-service
ile hizmeti başlatıyor hocam.
WireSock Client Service ile arkaplanda çalıştığında GUI ile çalıştırıldığı kadar stabil çalıştırılamıyor olabilir. WireSock komut satırı parametrelerini inceledikten sonra yapabileceğim bir iyileştirme var ise güncelleyeceğim.

C:\Program Files\WireSock Secure Connect\bin\wiresock-client.exe uygulamasına sağ tıklayıp Özellikler'e tıklayıp Uyumluluk kısmından "Bu programı yönetici olarak çalıştır" seçeneğini aktif hale getirdikten sonra Uygula'ya tıklayıp ardından sisteminizi yeniden başlatıp deneyebilir misiniz vaktiniz var ise ?
 
Son düzenleme:
Verdiğin kodlarla manuel şekilde servisi yükledim ve başlattım. Servis çalışıyor olarak gözüküyor ama Discord açılmıyor, aynı conf dosyası ile wiresock gui üzerinden yapınca açılıyor. Başkalarında olduğuna göre sorun benim sistemdedir, yarın biraz daha incelerim hocam.
 
Unutmazsanız bir de öncelikle oluşturulan standart config dosyasını wiresock-client.exe install -start-type 2 -config "config-konumu" -log-level none komutu ile yükleyip çalışıp çalışmadığını kontrol edip ardından SplitWire-Turkey Gelişmiş sekmesindeki WireSock Hizmetini Kaldır butonu ile hizmeti kaldırıp daha sonra AllowedApps=... satırını config dosyasından tamamen kaldırıp wiresock-client.exe install -start-type 2 -config "config-konumu" -log-level none ile çalıştırmayı deneyip tüm sistemde çalışıp çalışmadığını kontrol edebilir misiniz ?
 
Hizmetlerden kontrol ediyorum servis yüklemesi başarılı, AllowedApps kısmını da sildim sistem geneli çalışması için. Servisi başlattığımda hiç bir yere bağlanmıyor. Güvenlik duvarını falan da devre dışı bıraktım. Şimdilik burada bıraktım, yarın başka bilgisayardan da denerim.
 
Hizmetler'e girip WireSock WireGuard VPN Client Service'ye sağ tıklayıp Özellikler ekranında Çalıştırılabilir dosyanın yolu kısmındaki yolu kopyalayıp benimle paylaşabilir misiniz ? Bir de ilgili konumda .conf dosyasının olup olmadığını.
İyi geceler dilerim.
 
Kapattım hocam ama bakmıştım, doğru olduğuna emin olabilirsin özellikle kontrol ettim.
 
Kapattım hocam ama bakmıştım, doğru olduğuna emin olabilirsin özellikle kontrol ettim.
Enteresan bir sorun hocam. Cloudflare wgcf ile art arda çok fazla profil oluşturulan IP ve MAC adreslerini flagliyor diye biliyorum ancak sizin uzun zamandır profil oluşturmadığınızı düşünüyorum. Belki cihazınız eskiden flaglendi ise şuanda oluşturulan keyler ile bağlantı kurmanızı engelliyor olabilir. Bilgiler için teşekkür ederim tekrardan.
 
Dediğim gibi aynı conf dosyasını wiresock gui'den kullanabiliyorum. Öyle bir problem olsa gui'den de kullanamam.

Splitwire'ın da hatası yok aslında, conf oluşturuyor, o dosyayı wiresock-client.exe ile açacak servisi oluşturuyor, servisi başlatıyor. Her şey olması gerektiği gibi. Gariplik wiresock-client.exe'de.
 
Haklısınız GUI'den kullanabiliyorsanız flaglenmemişsiniz. wiresock-client.exe ve Windows şüpheli hocam. WireSock'un user guide'ına daha detaylı bakacağım. Windows da bazen abuk subuk dizinlere erişilemedi hatası veriyor. wiresock-client.exe install işleminde -log-level debug parametresini ekleyerek logları kontrol edebiliriz. Vaktiniz olduğunda denerseniz çok mutlu olurum. Herkeste gerçekleşmemesi tuhaf, şimdi kendi sistemimde denediğimde tekrar çalıştı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…