Merhaba hocam. Sorunumun kaynağını buldum. Vodafone
Vodafone normalde wireguard protokolüne izin vermez ama WireSock secure connect programı sanıyorum ki DPI uygulayarak Vodafone ile de Wireguard bağlantısı yapmama olanak sağlıyor. Bu durum da beni yanılttı ve Vodafone'da wireguard çalışmadığını unuttum, wiresock-client düz bağlantı yaptığı için Vodafone'da çalışmıyor. Turkcell'e geçiş yaptım çalıştı.
Bu arada sorun çözümü için epey araştırma yaparken WireSock'un arayüzü olmayan bir versiyonuna denk geldim. Aynı yapımcının TunnlTo programının içinde geliyordu, başka yerde linkini bulamadım.
Şöyle bir önerim olacak programın için. Normalde programın şöyle çalışıyor;
SplitWire açılır.
Standart kuruluma basılır.
WireSock'un yüklü olmadığını söyler, yüklemek ister misin diye sorar.
Yüklemeyi yaparken önüne başka bir programın yükleme arayüzü gelir, bittiğinde ise Wiresock'un açılmaması gerekir çünkü açılırsa servis olarak çalışmaz çakışma yapar.
Bu noktada Wiresock Secure Client yerine arayüzü olmayan WireSock VPN Client'i kurabilir, hatta mümkünse sessiz arka planda kurabilir ve direkt wiresock-client ile servis yüklemesini arka planda yapabilir. Yani araya bir interrupt girmez, direkt Standart kuruluma bastığında her şey arka planda gerçekleşir. Noob kullanıcıların kafası karışmaz.
Ayrıca Wiresock Secure Client için dotnet 9 gerekiyordu ona da gerek kalmaz.
Dosyayı upload ettim. İstersen uygularsın. Ben kod ile servis olarak yükledim ve çalışmasında sıkıntı yok.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com