Splitwire-turkey Kaspersky'da sorun çıkarır mı?
Bende bazen çalışıyor bazen çalışmıyor tam anlayamadımAçık olarak kullanıyorum sorun çıkarmıyor bende.
İlk yöntem Warp kullanıyor, yavaşlık varsa WARP'ın yavaşlığıdır. ByeDPI yöntemi daha iyi olur.splitwire da ana ekranda standart kurulum yaptım ve wiresock yüklü gözüküyor sadece discord inanılmaz yavaş yayını kapatsam dahi yayın sonradan kapanıyor bazı gifler sonradan yükleniyor profil resimleri geç geliyor goodbyedpi yüklediğimde de vpn gibi her yasaklı siteye girebiliyorum nasıl yapıcaz bunu bende mi hata var bilmiyorum
işe yaradı teşekkür ederimİlk yöntem Warp kullanıyor, yavaşlık varsa WARP'ın yavaşlığıdır. ByeDPI yöntemi daha iyi olur.
Modeminiz değişti diye ByeDPI çalışmamazlık etmemeli. Bir ihtimal DNS ile ilgili problem olabilir, browserleaks.com/dns adresinde ne görüyorsun ekran görüntüsü iyi olur.Hocam selamlar, superonline kullanıcısıyım. Önceden WireSock yöntemlerini kullanıyordum fakat yukarıdaki arkadaşın belirttiği gibi yavaşlık sebeplerinden ByeDPI'a geçmiştim. Dün kullandığım modemi değiştirdim eski olmasından kaynaklı (wifi 5 ten wifi 6 modeme geçiş). Şu an bulunan iki byedpi yöntemiylede discorda erişim sağlayamıyorum. Wiresock yöntemleri çalışıyor fakat belirttiğim problem mevcut. zapret goodbyedpi gibi yöntemleri çok eskiden kullanmıştım çalışıyorlardı fakat kurmak istemiyorum çünkü okul sitesine vb girmem gereken önemli yerlere erişimimi kapatıyor. byedpi'ı tekrardan ne yaparak çalıştırabilirim?
Şu an wire sock standard kurulum ile giriş yapıyorum sıfırdan tekrar kurdum ve problem devam ediyor. alternatif kurulumda aynı şekildeydi.
Wire Sock Standard Kurulum ile 4-5 dakikada bir ping fırlaması yaşıyorum şu anda
Eki Görüntüle 2601463
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.