Rehber Hız Kaybı Yaşamadan Discord'a Girmek SplitWire-Turkey

Modeminiz değişti diye ByeDPI çalışmamazlık etmemeli. Bir ihtimal DNS ile ilgili problem olabilir, browserleaks.com/dns adresinde ne görüyorsun ekran görüntüsü iyi olur.
Hocam bu liste daha aşağı doğru gidiyor devamını atmama gerek var mıdır?
1762731353762.png

Hayır gerek yok.
YogaDNS kurup kurulumda Google DNS seçerek ilerleyelim. Tamamlandıktan sonra ByeDPI aktif edip Discord'a girmeyi deneyelim.
Hocam emin olmak için yazıyorum bu sıralama doğru mudur deneyeyim?
1)Wire Sock hizmetlerini kaldırıp dns doh ayarlarını geri alma
2)YogaDNS kurup kurulumda Google DNS seçerek ilerleme
3)ByeDPI split kurup discorda girmeyi deneme

Hocam emin olmak için yazıyorum bu sıralama doğru mudur deneyeyim?
1)Wire Sock hizmetlerini kaldırıp dns doh ayarlarını geri alma
2)YogaDNS kurup kurulumda Google DNS seçerek ilerleme
3)ByeDPI split kurup discorda girmeyi deneme
Evet. Wiresock falan zaten kaldırmışsındır diye düşünmüştüm. Dediğin sıralama ile ilerle.

Evet. Wiresock falan zaten kaldırmışsındır diye düşünmüştüm. Dediğin sıralama ile ilerle.
Hocam bu adımları uyguladım byedpi split şu an çalışır hale geldi, teşekkür ediyorum. yodadnsi bilgisayarımda tutmama gerek var mıdır? arkada sürekli bir şeyler çalışıyor gibi gösteriyor aynı zamanda free sürüm kurulu 30 gün süresi var diyor ne yapmalıyım

Bunu yazdıktan sonra farkettim ki speedtest değerlerim çok düşmüş hocam 100mbit internet kullanıyorum normalde 80-90 download 20-25 upload görürken sonuçlar bu şekilde şu an

1762732484107.png

şu an byedpi split ile internet hızımın düşmesinin yanında pingim ara ara çıkar oldu. eskiden olmuyordu

1762732694626.png

Son düzenleme:
YogaDNS'e gerek var işin DNS kısmını o hallediyor çünkü. Gösterdiği şeyler DNS logları zaten sürekli olan şeyleri sana gösteriyor ekstra iş yükü değil. Deneme süresinin sonunda basic haliyle de aynı işi yapıyor.

Şimdi gelelim hız meselesine. Orada bir gariplik var etkilenmemesi lazım sistemin. Uygulamaları tek tek kapatmayı dene.

Önce görev yöneticisinden proxifyre'i bul sonlandır, hız testi yap. Düzeldi mi bak.
Düzelmediyse ciadpi'ı bul, sonlandır tekrar hızı kontrol et.
Yine düzelmezse en son YogaDNS'i kapat, tekrar hız testi yap.

YogaDNS'e gerek var işin DNS kısmını o hallediyor çünkü. Gösterdiği şeyler DNS logları zaten sürekli olan şeyleri sana gösteriyor ekstra iş yükü değil. Deneme süresinin sonunda basic haliyle de aynı işi yapıyor.

Şimdi gelelim hız meselesine. Orada bir gariplik var etkilenmemesi lazım sistemin. Uygulamaları tek tek kapatmayı dene.

Önce görev yöneticisinden proxifyre'i bul sonlandır, hız testi yap. Düzeldi mi bak.
Düzelmediyse ciadpi'ı bul, sonlandır tekrar hızı kontrol et.
Yine düzelmezse en son YogaDNS'i kapat, tekrar hız testi yap.
Hocam 3 uygulamayıda sırasıyla kapatıp aralarında test yaptım, malesef hızım eski haline dönmedi. bu esnada pc ya da modemi hiç kapa aç yapmadım

O zaman senin internetinde başka bir problem var bana göre. Ağı kullanan başka uygulamalar vs olabilir bir kontrol et. İstersen splitwire da komple gelişmiş sekmesinden her şeyi tek tek kaldırarak tamamen kaldır yine kontrol et ama bir şey değişir mi sanmıyorum.

Hocam hangisi esnasında tam olarak düzelmiştir bilmiyorum ama aşağıda çalışan discord uygulamasını kapattıktan sonra hız eski haline döndü.

1762733467845.png

O zaman senin internetinde başka bir problem var bana göre. Ağı kullanan başka uygulamalar vs olabilir bir kontrol et. İstersen splitwire da komple gelişmiş sekmesinden her şeyi tek tek kaldırarak tamamen kaldır yine kontrol et ama bir şey değişir mi sanmıyorum.
pcyi yeniden başlatıp adım adım yine kontrol etmemi ister misiniz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı