Hızımın hiç bir şekilde 16Mbit olmaması

Doğru diyorsun aslında bende fark etmiştim onu. Düşmediği zamanlar oluyor.

16 megabit minimum değil yani eğer konum yüzünden zaten 8 megabiti geçmiyor ise 16 boş yere maximum hızı arttırmak olur. Eğer ki maximum değere ulaşıyor ise ozaman yükseltmek fark ettirebilir.

Hocam ben bu TTNET'den bıktım. Şuan da internet hızım 0.80Mbit çağrı merkezini arıyorum yardımcı olmuyorlar. 3 gündür bu hızda internet kullanmaya çalışıyorum bu hızda bile internetim sürekli kopuyor. Ne zaman arasam hep arıza kaydı oluşturup bırakıyorlar. Teknik ekip istedim 2 gün oldu oda gelmedi. İlla Türk Telekom'a gideceğiz sanırım başka çaresi yok.
Paraya gelince gününde hemen yatırıyoruz gecikmiş hiç faturamız yok ama hizmete gelince sıfır.

.80 megabit gibi bir saçmalık olamaz bu dönemde. Hat değerleri kötü olması gerek bunun için. Aradığınız da uzaktan şak diye düzeltmeleri gerekir. Benim de başıma gelmişti, aradım sorunu söyledim. Telefonu kapadığımda internet normale dönmüştü.

Merhaba
Öncelikle Ttnet yada herhangi adsl altyapısı içersinde saha dolabı veya santral uzaklığınız önemlidir,servis sağlayacılarla alakalı olarak işlem sağlayan teknik destek firmasında çalıştım ordan biliyorum. diğer belirtiğiniz konularda ise onların arıza kaydı açmaları sayesinde ekip gider,arıza kaydı tipki doktora gitiğinizde sizin için yapılan işlemleri içeren bir durumdur, Teknik ekipler ise ancak saha müdahale edilecek olan modem değişimi ve iç lokal,wifi sorunlarınız için müdahale eder, Modem adsl buluşmuyor, Adsl sinyali sık kopuyor, hızım çok düşük gibi sorun TTnet ve türk telekom ilgilenir çünkü altyapı %99.99 Ttnet firmasına aittir, diğer firmalar kablolama altyapısını kullanarak kendi serverları üzerinden sizi internete çıkarır. Hız sorunuzla alakalı olarak genel satılan paketler 8 mbps'e kadar ürünlerdir hat 1mbps desteklerse 1 mbps -16 mbps kadar desteklerse örnek benim hattım gibi 12 mbps satın alıp kullanırsınız zati szden ilk satın alırken telefon numarası istemelerinin nedeni altyapı kontrol programılardan hatın desteklediği hız paketlerde hizmet satmak içindir, 3 mbps destekleyen hatta 16 mbps satarlar ise tüketici hakları mahkemeleri ve btk tarfaından cezai yaptırımlara neden olur.

İlgilenip uzun mesaj yazmışsın teşekkür ederim.
Hocam bana teknik ekip göndermiyorlar arıza kaydı oluştururken teknik ekip isteğimi belirtiyorum ama ekip bi' türlü gelmiyor.
Elitt hizmet diye bir şey var biliyorsundur. Elitt hizmeti gönderin parasını vereceğim dedim onuda göndermediler. Müşteri memnuniyeti sıfır. Hiç memnun değilim. İlla gidip Türk Telekom'a sağa sola bağırarak mı bu işi çözeceğiz? Düzgün bir şekilde konuşuyoruz olmuyor bu iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…