umutalper11 Picopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 128 20 Aralık 2020 #1 C#, Javascript gibi diller biliyorum. Yani aradığım kurs bana if şu işe yarar, for şu işe yarar demesin istiyorum. Bulduklarınızı atarsanız sevinirim.
C#, Javascript gibi diller biliyorum. Yani aradığım kurs bana if şu işe yarar, for şu işe yarar demesin istiyorum. Bulduklarınızı atarsanız sevinirim.
Reuses Hectopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 429 Yer tam 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #2 PHP alakalı bir fikrim yok ama direkt bodozlama girin ve ne yapmaya çalışıyorsanız yapın ben hep öyle yapıyorum. Bu sayede yaparken öğrenmiş oluyorsunuz.
PHP alakalı bir fikrim yok ama direkt bodozlama girin ve ne yapmaya çalışıyorsanız yapın ben hep öyle yapıyorum. Bu sayede yaparken öğrenmiş oluyorsunuz.
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.014 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Aralık 2020 #3 Udemy'de Tayfun Erbilen'in bedava PHP kursu var ben oradan öğrendim size de tavsiye ederim.