Hızlı başlatma açılmalı mı?

369067

Hectopat
Yaklaşık 6 ay önce HP Victus 16 r-0027NT model laptopu aldım. Laptopta 512 GB SSD var. İlk aldığımda 15 saniyede açılıyordu. Fakat şu an 40 saniyede falan açılıyor. Denetim Masası'ndan hızlı başlatmayı açtığımda ise 30 saniyelik bir farkla tekrardan 15 saniyede açılıyor. Normlade açık tutmayı düşünüyordum fakat laptop tamircisi bir arkadaşım açık kalmaya devam ederse anakartımın bile yanabileceğini söyledi. Sizce açık mı kalmalı kapalı mı?

Yaklaşık 6 ay önce HP Victus 16 r-0027NT model laptopu aldım. Laptopta 512 GB SSD var. İlk aldığımda 15 saniyede açılıyordu. Fakat şu an 40 saniyede falan açılıyor. Denetim Masası'ndan hızlı başlatmayı açtığımda ise 30 saniyelik bir farkla tekrardan 15 saniyede açılıyor. Normlade açık tutmayı düşünüyordum fakat laptop tamircisi bir arkadaşım açık kalmaya devam ederse anakartımın bile yanabileceğini söyledi. Sizce açık mı kalmalı kapalı mı?
Hızlı başlat bilgisayarı tamamen kapatmaz hocam. O yüzden hızlı başlatıyor. ayarı açık tutsanız bile arada bir tamamen kapatmanızı öneririm.

Arkadaş biraz saçmalamış. Özellik biligsayarı kapatırken diğer açılış için dosyaları önceden hiberfil.sys adında bir dosyaya kaydeder. Açılınca da dosya silinir. Ben 5 yıldır bir zararını görmedim.

Hocam zararını görenler olmuş forumda siz zarar görmeyince kimse görmüyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı