@Patrixcs yulafın içine kırmızı meyveleri yani antioksidan içerenleri de ekleyebilirsin, yağ yakımına yardımcı olurlar.
Supplement olarak L-Karnitin/CLA/Kreatin tüketebilirsiniz, protein ihtiyacınızı karşılayamıyorsanız protein tozu da alabilirsiniz.
Ekim'den beri spor yapıyorum. Fakat son 2 aydır düzenli yapıyorum şu an 25 kilo verdim. Bu başladığımdan beri 3'üncü program şu an. Sadece l-karnitin kullansam yeterli olur mu? Yaz geldiğinde plaj vücudu ile girmek istiyorum.Sanırım daha yenisiniz fitness konusunda. Size verdiği hareketler, yeni başlayan birisinin yapacağı hareketler.
Cla ve l-karnitin sizi antrenman esnasında ve kardiyo esnasında daha fazla zorlayıp, terletip, yağ yakmanıza yardımcı olur.
Daha ağır ve daha yorucu bir antrenman da daha iyi yağ yakmanızı sağlar fakat size verdiği antrenman daha çok başlangıç.
Sporu ara öğünden sonra yapıyorum. 4-5 gibi filan ara öğünü 1-2'de yiyorum.Bol su tüketerek detoks içeceklerinden yapabilirsin. İp atlamanı tavsiye ederim. 15 20 dakika atlanan bir IP yarım saatlik bisiklete(sabit tempo) eş değer olduğunu söyleyebilirim. Antrenmanını akşam yemeğinden sonra mı yapıyorsun çünkü karbonhidrat deponu akşam yemeğinde vermiş. Antrenmandan önce bulgurlu ya da pirinçli bir öğün yemek antrenman performansını arttırır. Tabii bu dediğim antrenman saatinin ne zaman olduğuna göre değişir. Çünkü sabah kahvaltısı ile ara öğünden sonra arada ciddi bir açıklık var.
Ekim'den beri spor yapıyorum. Fakat son 2 aydır düzenli yapıyorum şu an 25 kilo verdim. Bu başladığımdan beri 3'üncü program şu an. Sadece l-karnitin kullansam yeterli olur mu? Yaz geldiğinde plaj vücudu ile girmek istiyorum.
Yeni program alayım mı? Bu 2 aylık program şu an mart 15'te yazdılar.
L-karnitin olarak hangisini alayım?
Hardline L-Karnitin Matrix 3000 Mg 20 Ampül - Karnitin (L-Carnitine)
Hardline L-Karnitin Matrix 3000 Mg 20 Ampül özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsinizwww.supplementler.com
Sporu ara öğünden sonra yapıyorum. 4-5 gibi filan ara öğünü 1-2'de yiyorum.
Spor hocama daha ağır program vermelerini istesem olur mu? Ben programa pek takılmıyordum.Bigjoy Sports Thermonator Karnitin Portakal 1000ml | Bigjoy
Türkiyeâdeki tek gerçek termojenik yaÄ yakıcı. Sinefrin gibi termojenik bitkileri karnitin ile birleÅtiren en etkili formül. Sporda harcadıÄınız kalori miktarını artırmaya yardımcı olur.www.bigjoy.com.tr
Buna da bakabilirsiniz.
2 ay olmasına rağmen size verdiği hareketler, daha 1. günü olan birisine verilen hareketler (kardiyo hariç).
Eğer sert çalışıp vücut yapmak istiyorsanız bu hareketler yetersiz. Tavsiyem, split olarak çalışmanız.
Göğüs-triceps (toplam 13-14 hareket arası)
Sırt-biceps (toplam 8-9 hareket arası)
Bacak-omuz(toplam 12-15 hareket arası)
Maksimum ağırlık-tekrar.
Yani bence daha iyi olur çünkü size full-body çalıştırıyorlar ve 2 ay oldu diyorsunuz. Full-body normal olarak 2-3 hafta sürer ve biter, 2 ay sürmez.Spor hocama daha ağır program vermelerini istesem olur mu? Ben programa pek takılmıyordum.